Μετά από μία σειρά συναυλιών, solo αλλά και παρέα με τον Μάνο Πυροβολάκη, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Απόστολος Βαλαρούτσος προετοιμάζεται για το πρώτο live του στην Αθήνα, προτείνοντάς μας να ‘ξορκίσουμε’ τη μελαγχολική διάθεση του φθινοπώρου, με μία ζεστή και παρεΐστικη μουσική βραδιά, έτσι όπως ξέρει ιδανικά να στήνει!

Την Πεμπτη 10 Οκτωβρίου στο club του Σταυρού του Νότου, ο Απόστολος Βαλαρούτσος θα παρουσιάσει live τα νέα του τραγούδια -πολλά από τα οποία είναι ήδη γνωστά, όπως το αγαπημένο ραδιοφωνικά «Μετά ξύπνησα»- και φυσικά, ένα υπέροχο μείγμα τραγουδιών από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ένα μουσικό ταξίδι όπου ανακαλύπτουμε τα κοινά σημεία των Beatles και του Χατζηδάκι, μ’ αυτά των Verve και του Κηλαηδόνη, μέσα απο παραδοσιακές, Country αλλά και Rock’n’Roll ματιές!

Ο Απόστολος έχει παίξει και τραγουδήσει με όλους σχεδόν τους Έλληνες καλλιτέχνες σε αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι ιδρυτικό μέλος της “Εστουδιαντίνας” και των Beatles Live Tribute Band.

Μαζί του παίζουν οι μουσικοί: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ πλήκτρα τρομπόνι ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΙΟΣ τύμπανα ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ μπάσο ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ τρομπέτα, βιολί, φλικόρνο