Για τρία Παρασκευο – Σάββατα, μέχρι και τις 6 Μαρτίου, ο Απόστολος Ρίζος θα βρίσκεται στη μουσική σκήνη Δίπλα στο Ποτάμι, περιμένοντας εκλεκτούς καλεσμένους, που σημαίνει μερικές από τις σημαντικότερες φωνές των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό τραγούδι!

Μια παρέα τραγούδια βγαίνουν βόλτα Δίπλα στο Ποτάμι. Μια παρέα τραγούδια που συναντάει μια άλλη παρέα. Ο Απόστολος Ρίζος θα συνατήσει επί σκηνής τη Νατάσα Μποφίλιου, τα Υπόγεια Ρεύματα, τη Ρίτα Αντωνοπούλου, τη Μάρθα Φριντζήλα και τον Γιάννη Χαρούλη.

Κάθε βράδυ και άλλη παρέα, άλλες κουβέντες, άλλα τραγούδια. Αλλά κυρίως τραγούδια που αγαπήσαμε, τραγούδια που πονάνε, που γελάνε, που χαμογελάνε, που κλαίνε, που σε κάνουν ό,τι θέλουν, τραγούδια που σημαίνουν, τραγούδια που σημαίνουν κάτι για σένα, τραγούδια που δεν το θέλουν αλλά είναι ύπουλα, που μπορούν να σε κάνουν κομμάτια άμα θέλουν, που μπορούν να σε ανεβάσουν κι εκεί πάνω ψηλά όμως, άμα το θέλεις.

Τραγούδια από το «Ένας κύκνος κλαίει», το πρώτο album της συνεργασίας του Απόστολου Ρίζου με τον Νίκο Ζούδιαρη, την «Φυσαλίδα», τραγούδια άλλων που αγαπάει ο Αποστόλης, που μιλάνε ελληνικά, αλλά μπορεί και να μην ξέρουν λέξη ελληνικά, αλλά και τα καινούρια τραγούδια που μόλις ηχογράφησε ο Απόστολος Ρίζος σε μουσική και στίχους που έχει γράψει ο ίδιος και θα κυκλοφορήσουν μέσα στην χρονιά.

Ο ρόλος του κάθε καλεσμένου και η συμβολή του στο πρόγραμμα είναι καθοριστική, αφού μαζί με τον Αποστόλη θα τραγουδήσει στιγμές από το προσωπικό του ρεπερτόριο, αλλά και άλλα λιγότερο ή εντελώς απρόβλεπτα.