Για δέκα Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 16 Οκτωβρίου, και μέχρι τον Χειμώνα, στη σκηνή του Πυρήνα πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζουν τα τραγούδια. Μαζί τους και ο Απόστολος Ρίζος!

Τραγούδια που αγαπήσαμε, τραγούδια που πονάνε, που γελάνε, που χαμογελάνε, που κλαίνε, που σε κάνουν ό,τι θέλουν, τραγούδια που σημαίνουν, τραγούδια που σημαίνουν κάτι για σένα, τραγούδια που δεν το θέλουν αλλά είναι ύπουλα, που μπορούν να σε κάνουν κομμάτια άμα θέλουν, που μπορούν να σε ανεβάσουν κι εκεί πάνω ψηλά όμως, άμα το θέλεις. Τραγούδια που ξέρουν τι λένε, που ξέρουν τι θέλουν να πουν, που ξέρουν τι συναίσθημα κουβαλάνε, που νιώθουν την ανάγκη χάρη στην οποία υπάρχουν.

Τραγούδια από το Ένας κύκνος κλαίει, το πρώτο album της συνεργασίας του Απόστολου Ρίζου με τον Νίκο Ζούδιαρη, την Φυσαλίδα, τραγούδια άλλων που αγαπάει ο Αποστόλης, που μιλάνε ελληνικά, αλλά μπορεί και να μην ξέρουν λέξη ελληνικά, αλλά και καινούρια τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά από τον Απόστολο Ρίζο.

Μαζί του ο Θοδωρής Μακαρούνης (τύμπανα), ο Γιάννης Βουτσινάς (Μπάσο), ο Βαγγέλης Παρασκευαϊδης (βιμπράφωνο). Φιλικά συμμετέχει η Μάιρα Στυλιανού.