Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Απόστολος Ρίζος παρουσιάζει το επιτυχημένο και πολυσυζητημένο μουσικό του αφιέρωμα με τίτλο Η Γυναίκα στον πυρήνα

στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Στη σκιά των Βράχων στις 17 Ιουλίου 2012.

Γη / φωτιά / θάλασσα / γέννηση και αθανασία / δύναμη και αδυναμία / αγάπη και ελευθερία / ειρήνη/ εξουσία / επανάσταση / ζωή / απουσία.

Όλα γένους θηλυκού. Όλα στο πρόσωπο εκείνης. Της μίας, με τα χίλια πρόσωπα, που την είπανε / Γυναίκα /.

Η παράσταση που κέρδισε το κοινό μετά από τις χειμερινές εμφανίσεις του Απόστολου Ρίζου και της μπάντας του στη Μουσική Σκηνή Πυρήνας, στο Σταυρό του Νότου Club και σε διάφορες μουσικές σκηνές της Ελλάδας, ανεβαίνει με ανανεωμένη διάθεση στο Θέατρο Βράχων – Άννα Συνοδινού, για μία και μοναδική συναυλία.

Η ανεξάντλητη σε μεταμορφώσεις γυναικεία μορφή, μέσα από τις πληθωρικές της αντανακλάσεις στο ελληνικό – και όχι μόνο – τραγούδι. Η Γυναίκα με τους παράλληλους ρόλους, μέσα από τους ξεχωριστούς ερμηνευτικούς τρόπους του Απόστολου Ρίζου, με μια μπάντα που δημιουργεί κάθε φορά ιδιαίτερη αίσθηση!

Τραγούδια αφιερωμένα στη γυναίκα, τραγούδια γραμμένα από γυναίκες, αλλά και τραγούδια που έχουν χαρακτηριστεί από κορυφαίες ερμηνεύτριες, σε μια μουσική παράσταση με πάθος, όπου τα δύο φύλα συναντιούνται  χωρίς προκαταλήψεις!

Παίζουν οι μουσικοί:

Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρες
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης: βιμπράφωνο, drums / Απόστολος Ρίζος: κιθάρες, φυσαρμόνικα
Σχεδιασμός ήχου: Νίκος Λαγός
Προβολές / visuals: Τάμμυ Τσέκου

Απόστολος Ρίζος / FB fan page: facebook.com/ApostolosRizosPage
Απόστολος Ρίζος / Official Site: www.apostolosrizos.gr