Η μουσική σκηνή «Αυλαία» παρουσιάζει τον Αντώνη Μιτζέλο σε ένα μουσικό contrast, μια βραδιά με ηχητικές αντιθέσεις το Σάββατο …

15 Οκτωβρίου 2011. Μαζί του η Salina.

Όταν μιλάμε για κοντράστ εννοούμε την αντίθεση δηλ. τη διαφορά ανάμεσα στα φωτεινά και τα σκοτεινά σημεία μιας φωτογραφίας. Όσο πιο μεγάλη είναι η απόκλιση ανάμεσα στα φωτεινά και τα σκιερά μέρη μιας εικόνας, τόσο πιο υψηλό θα είναι το κοντράστ. {Contrast ratio – Wikipedia, the free encyclopedia}

Ένα νέο πρόγραμμα, ένα μουσικό contrast έχει ετοιμάσει ο Αντώνης Μιτζέλος ανάμεσα στα δικά του γνωστά κλασικά τραγούδια («Με το ίδιο μακό, «Φύλακας άγγελος», «Ποσό σε θέλω» κ.ά), τα τραγούδια της Salina με ηλεκτρονικό-ροκ ήχο και παλμό («Πονάει η αγάπη», «Μπορώ», «Θα στην δώσω την καρδιά μου» κ.ά.) και της πιο δυναμικής μπάντας της πόλης, τους Vertigo Experiment.

Επιχειρούν όλοι μαζί να βρουν, πώς μπορoύν οι μπαλάντες και οι ροκ παλμοί να γίνουν ένα ξέφρενο disco party κι αυτό να καταλήξει ακόμα και σε…λαϊκό γλέντι ή σε μια βραδιά με ακουστικές κιθάρες. Ένα δυνατό μουσικό contrast είναι ικανό να μας διασκεδάσει, να μας αφυπνίσει, να μας σηκώσει από την καρέκλα, να μας κάνει να κλάψουμε, να γελάσουμε, να χορέψουμε.

Ο Αντώνης Μιτζέλος θα τραγουδήσει τραγούδια γνωστά και αγαπημένα που έχει γράψει ως συνθέτης για άλλους ερμηνευτές, θα οδηγήσει με την κιθάρα και με τα οργανικά του θέματα τα συναισθήματα μας σε τόπους μαγικούς και θα παρουσιάσει αρκετά νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια που αποτελούν τον πυρήνα για το νέο του δίσκο.

Η Salina με τη σαγηνευτική, αισθαντική φωνή της μας υπόσχεται ηλεκτρονικές-ροκ ερμηνείες πάνω σε μουσικές και στίχους από τους δυο προσωπικούς της δίσκους που της χάρισαν φίλοι (όπως οι: Γιάννης Κότσιρας, Αντώνης Μιτζέλος, Στέφανος Κορκολής) αλλά που έγραψε και η ίδια, καθώς επίσης και σε διασκευές τραγουδιών που αγάπησε στην πορεία.

Οι Vertigo Experiment πειραματίζονται με το μουσικό contrast και στηρίζουν ως μπάντα όλη την παράσταση. Ανιχνεύουν τα νέα όριά τους, βάζουν φωτιά στη σκηνή άλλα και κάτω από αυτήν, και ετοιμάζονται μετά από αυτό να ηχογραφήσουν και την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Οι Vertigo Experiment είναι οι:

Γεωργία Κωνσταντίνου: Vocals
Κασσιανός Τζέλης: Vocals
Νίκος Τσιάνος: Bass
Αντώνης Χατζηκωνσταντής: Keys and Vocals
Χάρης Παναγιωτόπουλος: Drums
Αντρέας Τρόκας: Guitars

 

Πρώτη παρουσίαση του Contrast το Σάββατο 15 Οκτώβρη στη μουσική σκηνή Αυλαία