Την πρώτη Μαρτίου του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι του Άδυτου. To “Πια Δε Με Νοιάζει”, σηματοδότησε την αρχή της νέας εποχής του Anser. Μίας περισσότερο μοναχικής διαδρομής καλλιτεχνικά, αλλά με πολλούς και πιστούς συνοδοιπόρους σε ένα ταξίδι γεμάτο κομμάτια που αγαπήθηκαν από όλη τη hip hop κοινότητα.

Δύο ακριβώς χρόνια μετά και με τα συναυλιακά stages, ανά τον πλανήτη να έχουν σιγήσει λόγω πανδημίας, ο Σπαρτιάτης καλλιτέχνης, επιστρέφει με ένα επετειακό Live Streaming Concert στα πλαίσια του Hip Hop nights @Losantzele Stage. Ανάμεσα σε αναφορές της πορείας του ως σήμερα, θα γίνει παρουσίαση για πρώτη φορά των singles “Χαμαρέτου” και “Ίσως να μη γεράσουμε”, που στάθηκαν “άτυχα”, καθώς δεν δόθηκε ακόμη η ευκαιρία να παρουσιαστούν ζωντανά.

Hip Hop Nights @Losantzele Stage:εδώ.

Επί σκηνής ο σταθερός συνοδοιπόρος του Anser, Andri J, αλλά και ο Π.Ι.Ε.Β. των Bad Poetry Social Club, ο οποίος ενδιάμεσα της ροής της συναυλίας, με φόντο ειδικά διαμορφωμένα για την περίσταση visuals, θα αφηγηθεί τα ποιήματα του.

Στην προσπάθεια του να χαρίσουν ζωντάνια μέσω της μουσικής του, ποσό από τα έσοδα των εισιτηρίων θα πάνε στη «ΣΧΕΔΙΑ», το περιοδικό δρόμου που στηρίζει αστέγους και κοινωνικές ομάδες που επιβιώνουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο τους εδώ.

Καλλιτέχνες και διοργάνωση σας περιμένουν να απολαύσετε και να σχολιάσετε μαζί τους αυτή τη μαγική, όπως προβλέπεται βραδιά. Να είστε σίγουροι ότι θα διαβάσουμε τα σχόλια σας και ποιος ξέρει; Ίσως να απαντήσουμε επί σκηνής. Γιατί πρόκειται για ένα ΖΩΝΤΑΝΟ streaming με όλη τη σημασία των λέξεων.

Photo Credits: Atena kappa