Ο συνθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής της Εστουδιαντίνας, Ανδρέας Κατσιγιάννης, επιμελείται μια βραδιά έκπληξη στο «Ρυθμός Stage» τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.

Η ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ, η καταξιωμένη ορχήστρα στο ελληνικό κοινό και στη διεθνή μουσική σκηνή εδώ και 15 χρόνια,δίνει το δικό της στίγμα στο σήμερα μέσα από την μουσική της ποικιλομορφία και από τις σπουδαίες της συνεργασίες.

Τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου θα παρουσιάσουμε την νέα σειρά τραγουδιών του Ανδρέα Κατσιγιάννη σε στίχους των Λίνα Δημοπούλου, Οδυσσέα Ιωάννου, Χρήστου Παγώνη, Σπήλιου Ζαχαρόπουλου και άλλων με ερμηνευτή τον Μπάμπη Τσέρτο.

Το πρόγραμμα θα περιέχει επίσης αγαπημένα τραγούδια του Ανδρέα Κατσιγιάννη από όλη του την δισκογραφική πορεία, που έχουν ερμηνευτεί κατά καιρούς από τους σπουδαιότερους  Έλληνες ερμηνευτές, σε στίχους των Λευτέρη Παπαδόπουλου, Ισαάκ Σούση, Ηλία Κατσούλη και  Νίκου Αναγνωστάκη.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς  θα συνεχίσουμε με ένα  αφιέρωμα στα ερωτικά τραγούδια της Σμύρνης, μέσα από τα άλμπουμ της Εστουδιαντίνας «Smyrne», «Δάκρυ στο γυαλί» και «Η Σμύρνη του Έρωτα».

Μαζί με τους σολίστ της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ, συμπράττουν οι Ασπασία Στρατηγού και Σταύρος Χαλιαμπάλιας.