Έξι χρόνια μετά την πρεμιέρα του μινιμαλιστικού έργου Music for a Film στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», ο Ανδρέας Κατερινόπουλος παρουσιάζει για πρώτη φορά ειδικά πειραγμένες συνθέσεις (soundtracks) από την έως τώρα μουσική του πορεία, δίνοντας έμφαση στον ηλεκτρικό ήχο της κιθάρας.

Ο Ανδρέας Κατερινόπουλος θα μας «αποκαλύψει» μερικά από τα «κρυμμένα» του τραγούδια (hidden songs) όπως το Reflections και αγαπημένες μελωδίες του Μπρόντγουεϊ. Με pop& rock διάθεση και επηρεασμένος από «διάφορες μουσικές με τις οποίες έχει έρθει σε επαφή στη ζωή του», όπως ο ίδιος λέει, δίνει μια νέα post rock τεχνοτροπία στην ενορχήστρωση της μουσικής του.

Δύο χρόνια μετά την άκρως επιτυχημένη και εντυπωσιακή συναυλία του στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών με τίτλο 7 elements, και έπειτα από μια σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα και Πάτρα, με τη συνοδεία μιας εξαιρετικής ομάδας μουσικών που απαρτίζεται από τσέλο, κρουστά, κιθάρες – μαντολίνο, πιάνο και ηλεκτρονικά στοιχεία, επιχειρεί μέσα από την παράσταση Anthology of Hidden Songs να παρασύρει το κοινό σε μια άκρως ατμοσφαιρική εμπειρία.

Παίζουν:

πιάνο – φωνή | Ανδρέας Κατερινόπουλος
κιθάρες | Κωνσταντίνος Τζόλος
τσέλο | Κώσταντίνος Σερελέας
κρουστά | Ιούλιος Γεωργακόπουλος