Ο Αιγόκερως του Max Ernst έρχεται από 8 Δεκεμβρίου 2014 για λίγες παραστάσεις στο Rabbithole.

Τρίτο και τελευταίο μέρος πάνω στην ιστορία που γεννήθηκε από την ζωή και την τέχνη του Max Ernst.

Σε ένα σκοτεινό και απομονωμένο περιβάλλον ενός ιδιόμορφου ιδρύματος θηλέων, οργανώνεται μια θεατρική παράσταση με θέμα τον έρωτα και τον θάνατο.

Οι εσώκλειστες κορασίδες, προσπαθούν μέσω της παράστασης να φτάσουν στο σημείο που έφτασε ο προστάτης τους, ο μεγάλος Αιγόκερως: να συγχωνεύσουν τέχνη και ζωή μέσω της Μαγείας και να αποδράσουν σε μια άλλη πραγματικότητα.

“ενός κακού μύρια έπονται”

Σοφοκλής 496 – 406 πχ

Σύλληψη/ Σκηνοθεσία: Γιώργος Σίμωνας

Σκηνογραφία/Ειδικά εφέ: Αλέξανδρος Λόγγος, Τώνια Ράλλη, Στάθης Νταφαλιάς

Κοστούμια: Μαρίνα Σταμάτη

Graphic design: Αριάδνη Μιχαηλάρη

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Κωνσταντίνος Λιναρδάκης, Λίλη Τέγου, Βίκυ Λέκκα, Μιχάλης Ζαχαρίας, Βικτωρία Καλογιάννη, Δανάη Ντέμου, Βίκυ Τριανταφύλλου, Μαρίνα Σταμάτη, Αριάδνη Μιχαηλάρη.

Μια παραγωγή της MANNSCHAFT [ensemble group]

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΘΕΑΤΕΣ

1. Για την έλευση στην παράσταση ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ τηλεφωνική κράτηση..

2. Η παράσταση λειτουργεί ως happening: υπάρχουν τέσσερις ώρες έναρξης, από τις οποίες ο θεατής πρέπει να επιλέξει μία για να προσέλθει. Υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί σε γκρουπ θεατών χωρίς να έχει την δυνατότητα να  παρακολουθήσει την παράσταση με την συνοδεία του – τα γκρουπ ανά κάθε ώρα που εισέρχονται είναι συγκεκριμένος αριθμός χωρίς περιθώριο αλλαγής. (αυξομείωσης).

3. Στο ταμείο παρέχεται ένας χάρτης του Ιδρύματος με τα δωμάτια. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει μια συγκεκριμένη δράση που θα παρακολουθήσει. Το κάθε γκρουπ θεατών επιλέγει την σειρά που θα παρακολουθήσει την παράσταση. Η σειρά είναι αμετάκλητη. Το κάθε γκρουπ συνοδεύεται από έναν ακόλουθο ηθοποιό.

4. Απαγορεύεται η προσέλευση ατόμων κάτω των 18 ετών καθώς και ατόμων με αναπνευστικά προβλήματα ή προβλήματα επιληψίας, κλειστοφοβίας.

5. Με το απόκομμα του εισιτηρίου παραλαμβάνουν τις τελικές οδηγίες οι οποίες πρέπει να τηρούνται.