Το CINE CAMP στο πνεύμα των γιορτών προβάλλει την ταινία Santa Claus Conquers the Martians (Ο Άι Βασίλης Κατακτά τους…

Αρειανούς). Mια χριστουγεννιάτικη 60’s ταινία επιστημονικής φαντασίας η οποία έχει βρεθεί στις λίστες των χειρότερων φιλμ όλων των εποχών πλάι σε άλλα κλασσικά «καλτ» αριστουργήματα όπως το Plan 9 from Outer Space του θρυλικού Ed Wood ή το Μοnster Α Go-Go του Βill Rebane. Πράσινοι αρειανοί, συνεντεύξεις με τον Άγιο Βασίλη στο εργαστήριό του, ρομπότ, εξωγήινοι απαγωγείς είναι μερικά από τα παράδοξα που διανθίζουν αυτό το αντισυμβατικό εορταστικό διαμαντάκι το οποίο οι φαν του είδους θα ξανανακαλύψουν στα 90s και 00s μέσω της προβολής του από το δίκτυο του Comedy Central και τη σειρά Mystery Science Theater 3000.

Στο κλίμα των ημερών και με αφορμή το κλείσιμο της Cheapart 18 το Βουνό θα ντύσει με το dj set του μουσικά την ταινία και τη βραδιά επιλέγοντας special cult και χορευτικά tunes.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, θα υπάρχει άφθονο ζεστό Glühwein και special χριστουγεννιάτικα cocktails σε πολύ φιλικές τιμές!

Santa Claus Conquers the Martians

Σκηνοθεσία: Nicholas Webster

Σενάριο: Paul L. Jacobson, Glenville Mareth
Ηθοποιοί: John Call, Leonard Hicks, Vincent Beck, Bill McCutcheon, Victor Stiles, Donna Conforti, Chris Month, Pia Zadora, Leila Martin, Charles RennΈτος: 1964
Χώρα: Η.Π.Α.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CINE CAMP;

Το CINE CAMP αποτελεί μια νέα ενότητα προβολών για όλους όσους αγαπούν τον κινηματογράφο, camp και μη. Νέες αλλά και παλαιότερες ταινίες από έλληνες και ξένους δημιουργούς, αφιερώματα σε σκηνοθέτες, cult και underground φιλμ, ντοκιμαντέρ αλλά και ταινίες μικρούς μήκους περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του CINE CAMP με ελεύθερη είσοδο και άφθονο δωρεάν ποπ – κορν. Στην ιστοσελίδα του CAMP, www.campoint.gr, θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών ενώ δε θα λείπουν οι θεματικές βραδιές, τα πάρτυ, οι επίτιμοι καλεσμένοι κι οι εκπλήξεις. Φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας καθώς οι θέσεις στο χώρο είναι περιορισμένες.

Παράλληλα, το CINE CAMP λειτουργώντας ως μια πλατφόρμα προβολής και παρουσίασης νέων σκηνοθετών προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τις ταινίες τους στο χώρο να καταθέσουν την πρότασή τους μέσω του films@campoint.gr

Eπιμέλεια: Mαρία Λούκα, Κίκα Κυριακάκου, Ανδρέας Κίκηρας
*To λογότυπο του CINE CAMP σχεδίασε η illustrator Asako Masunouchi (www.asako-masunouchi.com)