Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει μια ειδική προσφορά για τις παραστάσεις του «Αγαπητικού της βοσκοπούλας», που συνεχίζονται με επιτυχία στο Βασιλικό Θέατρο.

Για τον Αύγουστο, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή τα πρώτα 100 εισιτήρια  προσφέρονται στην τιμή των 5 €.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από τα Ταμεία του Βασιλικού Θεάτρου και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Οι παραστάσεις του «Αγαπητικού της βοσκοπούλας» δεν θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 19  Αυγούστου.

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ένα θέατρο ανοιχτό για όλους και το καλοκαίρι.

«Ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας», μια παράσταση που απευθύνεται στο κοινό της Θεσσαλονίκης αλλά και στους επισκέπτες της πόλης, καθώς παρουσιάζεται στην κλιματιζόμενη αίθουσα του Βασιλικού Θεάτρου έως 9 Σεπτεμβρίου 2016 με υπέρτιτλους στην αγγλική και στη ρωσική γλώσσα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Σκηνικά-Κοστούμια: Μανόλης Παντελιδάκης

Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου

Χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου

Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Μουσική διδασκαλία: Νίκος Βουδούρης, Παναγιώτης Μπάρλας

Βοηθός σκηνοθέτη: Στάθης Βούτος

Βοηθός σκηνογράφου-ενδυματολόγου: Χαρά Τσουβαλά

Οργάνωση παραγωγής: Φιλοθέη Ελευθεριάδου

Διανομή:

Ταξιάρχης Χάνος (Μήτρος), Ορέστης Χαλκιάς (Λιάκος), Κώστας Σαντάς (Χρόνης), Γιώργος Κολοβός (Κώστας), Δημήτρης Κολοβός (Γκέρλας), Δημήτρης Σιακάρας (Πανάγος), Χάρης Παπαδόπουλος (Γιάννος), Δημήτρης Μορφακίδης (Μανώλης), Γιάννης Τσάτσαρης (Γιώτης), Παναγιώτης Παπαϊωάννου (Δήμος), Αριστοτέλης Ζαχαράκης (Νάσος),  Δημήτρης Τσιλινίκος (Τάσος),  Νίκος Νικολάου (Γκούρας), Μιχάλης Γούναρης (Φλώρος), Φούλης Μπουντούρογλου (Τσότρας), Μιχάλης Σιώνας (Ταγαράς),  Νικόλας Μαραγκόπουλος (Θύμιος),  Έφη Σταμούλη (Κυρά-Γιάνναινα), Φιλαρέτη Κομνηνού (Κυρά-Στάθαινα), Σταυρούλα Αραμπατζόγλου (Κρουστάλλω),  Γιολάντα Μπαλαούρα (Αγγέλω), Μαρία Καραμήτρη (Τασούλα), Χρύσα Τουμανίδου (Χρούσω), Μαριάννα Πουρέγκα (Λένη), Μομώ Βλάχου (Ρήνη), Αναστασία Δαλιάκα (Δέσπω), Λίλιαν Παλάντζα (Κατέρω), Μαριάννα Λαγουρού (Νίτσα), Ρούλα Παντελίδου (Κρηνιώ), Νίκος Καπέλιος (Ζάχος),  Βασίλης Σπυρόπουλος (Βάσος), Θάνος Φερετζέλης (Γούλας), Λευτέρης Λιθαρής (Τζάλας). 

Στόχος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος αυτό το καλοκαίρι είναι μέσα από τις παραστάσεις του τόσο το κοινό της Θεσσαλονίκης όσο και οι «επισκέπτες» της πόλης μας να γνωρίσουν το λόγο για τον οποίο η χώρα μας είναι η «μητέρα» του Παγκόσμιου Θεάτρου. Είναι σημαντικό για εμάς, το θέατρο να μπει στη  συνείδηση του κόσμου και να γίνει η πρώτη επιλογή του κάθε επισκέπτη της πόλης μας ως ένας ακόμη τρόπος να γνωρίσει καλύτερα τον τόπο μας, την ιστορία μας, την κληρονομιάς μας.

Για το λόγο αυτό ισχύουν ειδικές τιμές & συνεργασίες με τα μεγαλύτερα μουσεία της πόλης καθώς και με την  Πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ αλλά και την εταιρεία περιήγησης Θεσσαλονίκης SightSeeing».

Με την επίδειξη του εισιτηρίου του:

Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης,

Moυσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης,

Μουσείου Λευκού Πύργου,

Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μονή Λαζαριστών,

Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης στην Αποθήκη Β1

καθώς και του εισιτηρίου της Πολιτιστικής Γραμμής του ΟΑΣΘ

και της εταιρείας περιήγησης Θεσσαλονίκης «SightSeeing»

παρέχεται τιμή εισιτηρίου 5€ για την παράσταση «Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας».

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση μπορείτε να δείτε εδώ.