Ο Αδάμ θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τις προσωπικές του συνθέσεις αλλά και επιλογές από το juke box των ακουσμάτων του, από την τζαζ και ποπ σκηνή, προσαρμοσμένα στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του.

Λίγα λόγια για τον Αδάμ Τσαρούχη

Ο Αδάμ Τσαρούχης προέρχεται από μουσική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του είναι τραγουδιστής και εκείνος παρακολουθούσε από μικρή ηλικία μαθήματα τραγουδιού και μουσικής, καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει υποτροφία για την Αμερική κάνοντας μαθήματα μιούζικαλ.

Ο Αδάμ μάς συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις διασκευές Μια αγάπη για το καλοκαίρι και Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα. Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο Σαν Ταινία με τραγούδια από τον δίσκο όπως τα Όπως μπαίνει ο χειμώνας και Ρετρό σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι από την EMI/Universal με τίτλο Πού και πού σε στίχους και μουσική της Πέννυ Μπαλτατζή. Έχει συνεργαστεί με ξεχωριστούς δημιουργούς και τραγουδιστές όπως οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής, Ηρώ, κ.ά. Έχει κάνει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Παίζουν:

Αδάμ Τσαρούχης | συνθέσεις, φωνή

Μάνος Αθανασιάδης | πλήκτρα

Xάρης Πανταζής | μπάσο

Δημήτρης Χριστοδουλάκης | τύμπανα