Η αγωνία και η ανυπομονησία έχει χτυπήσει «κόκκινο» όμως η μέρα που ο 4ος κύκλος του House of Cards θα παίξει επιτέλους στους δέκτες μας είναι πολύ κοντά… Την Πέμπτη 3 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα στον ΟΤΕ TV το νέο pop up κανάλι ΟΤΕ CINEMA House of Cards, αποκλειστικά αφιερωμένο στην κορυφαία σειρά!

Ο Φρανκ Άντεργουντ συνεχίζει να «τρώει» εξουσία, όχι επειδή θέλει να πετύχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά επειδή αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξής του. Και τώρα είναι έτοιμος να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Πώς θα το πετύχει;Τον ακολουθούμε μαγεμένοι να χειρίζεται, να στήνει παγίδες, να καταστρέφει ανθρώπους…

Στον 4ο κύκλο του House of Cards ο Πρόεδρος Άντεργουντ προσπαθεί να διαφυλάξει την κληρονομιά του, ενώ η Κλερ φιλοδοξεί να γίνει κάτι περισσότερο από Πρώτη Κυρία. Όμως, η μεγαλύτερη απειλή που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι ο ένας τον άλλο…

Όλα θα τα δούμε στο νέο 4ο κύκλο που θα αρχίσει να προβάλλεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή το Σάββατο 5 Μαρτίου, με όλα τα επεισόδια back2back με ελληνικούς υπότιτλους, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση!

Μάλιστα, ο OTE TV είναι ο μόνος πάροχος παγκοσμίως που δημιουργεί ξεχωριστό κανάλι για τη σειρά, ενώ για όλους εμάς που είμαστε…House-of-Cards-maniac το νέο κανάλι του OTE TV θα προβάλλει τους 3 πρώτους κύκλους της βραβευμένης με 2 Χρυσές Σφαίρες και 6 Emmy σειράς την Πέμπτη 3 Μαρτίου!

Το κανάλι θα είναι διαθέσιμο για τους φίλους της σειράς έως την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου, ενώ όλες οι προβολές θα γίνουν σε ποιότητα highdefinition.Αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι House of Cards του OTE TV, o 4ος κύκλος θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 4HD. Και τα ακόμη καλύτερα νέα: Ο ΟΤΕ TV θα προβάλλει και τον 5ο κύκλο της σειράς!

Δημιουργός της σειράς είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ Μπο Γουίλμον (Ides of March), ενώ στους κεντρικούς ρόλους παραμένουν ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Κέβιν Σπέισι και η επίσης βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Ρόμπιν Ράιτ, ενώ στο καστ της σειράς προστίθεται η Νιβ Κάμπελ.

Πέμπτη 3 Μαρτίου, λοιπόν, και μέχρι τότε κάνουμε υπομονή!

 

Δείτε το τρέιλερ: https://www.youtube.com/watch?v=KMkpQg8ClAk&feature=youtu.be