Ο σκηνοθέτης που γύρισε το ντοκιμαντέρ για τον Michael Jackson (Μάικλ Τζάκσον) «Leaving Neverland» επέκρινε τον δημιουργό νέας βιογραφικής ταινίας επειδή αγνοεί τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών εναντίον του αείμνηστου τραγουδιστή.

Η παραγωγή της επερχόμενης ταινίας του σκηνοθέτη Antoine Fuqua (Αντουάν Φουκουά) με τίτλο «Michael» έχει ξεκινήσει και γυρίζεται σε συνεργασία με το ίδρυμα που διαχειρίζεται τα περιουσιακά στοιχεία και τα πνευματικά δικαιώματα του καλλιτέχνη.

Η ταινία περιγράφεται ως μία αξιόπιστη κινηματογραφική απεικόνιση της κληρονομιάς του τραγουδιστή.

Οι πρώτες αναφορές για τους ηθοποιούς που επιλέχθηκαν φαίνεται να υποδηλώνουν ότι η ταινία θα επικεντρωθεί στη θετική συνεισφορά του Τζάκσον στη μουσική βιομηχανία και την κληρονομιά του. Άγνωστο είναι προς το παρόν το πώς η ταινία θα αντιμετωπίζει τους ισχυρισμούς ότι ο Τζάκσον κακοποίησε νεαρά αγόρια.

Σε μια νέα συνέντευξη στους Sunday Times, ο Dan Reed (Νταν Ριντ), σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» του HBO 2019 σχετικό με τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, είπε ότι είδε ένα προσχέδιο σεναρίου της επερχόμενης ταινίας και το χαρακτήρισε «απόλυτο εξαγνισμό» που αγνοεί ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις καταγγελίες εναντίον του Τζάκσον.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Photo Credit: Κεντρική εικόνα θέματος “Director of ‘Leaving Neverland’ Dan Reed Discusses Controversial Documentary | Good Morning Britain”, Good Morning Britain, via YouTube