Οι Noblesse Oblige, το καλλιτεχνικό duo που φημίζεται για τις προβοκατόρικες εμφανίσεις, τη θεατράλε σκηνική παρουσία και την new wave αισθητική, έρχεται – με νέο άλμπουμ

στις αποσκευές του – να μας ξεναγήσει στον εξωτικό του κόσμο, την Παρασκευή 13 Μαίου 2011.

Από τις εκκεντρικές εμφανίσεις τους (που δεν περιορίζονται μόνο σε συναυλιακούς χώρους, αλλά και σε γκαλερί, θέατρα και αίθουσες τέχνης) με αναφορές στα παριζιάνικα nightclubs, τα σαδομαζοχιστικά καταγώγια της Ρώμης και τις γκαλερί τέχνης του Ανατολικού Βερολίνου, μέχρι τις πολυσυζητημένες παραγωγές τους, οι Noblesse Oblige κερδίζουν τις εντυπώσεις ανά την Ευρώπη και Αμερική!

Οι Noblesse Oblige αποτελούμενοι από το γερμανό συνθέτη και παραγωγό Sebastian Lee Philipp και τη γαλλίδα ηθοποιό, performance artist και τραγουδίστρια Valerie Renay, ενώθηκαν το 2004 για να κυκλοφορήσουν μέχρι σήμερα 3 άλμπουμ – με τελευταίο το Malady- και να εμφανιστούν live στα σημαντικότερα venue της Ευρώπης. Το κοινό τους στοιχείο δεν είναι άλλο από την έντονη αίσθηση του καλού γούστου και τη θεατρικότητα της μουσικής, κάτι που είναι εμφανή και στην προκλητική τους σκηνική παρουσία, στους στίχους των τραγουδιών τους αλλά και στην ευκολία που μπλέκουν με ένα μοναδικό τρόπο τη disco punk με τη γαλλική σκηνή των 60\’s και την folk με την electronica, δημιουργώντας τον δικό τους ήχο!

Η βραδιά όμως δεν σταματά μόνο στο live των Noblesse Oblige! Τα decks του ΤΩΡΑ Κ44 αναλαμβάνουν λίγο πριν αλλά και λίγο μετά το live, η Kafka & ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Η Kafka δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Καφεντζή γνωστή για τις μουσικές που ακούγονται στην εκπομπή του Κ. Τζούμα στον Εν Λευκώ 87.7. Οι επιλογές της έχουν κερδίσει και το πιο απαιτητικό ακροατήριο, ενώ η επισκεψιμότητα της σελίδας της στο facebook με τίτλο “Θέλω το ipod της Kafka” (όλοι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί) είναι πολύ μεγάλη.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου από την άλλη, ως συνιδιοκτήτης του Θρι Σίξτι Record Store και του ΦΑΒRIKA studio, κρύβεται πίσω από πολλά εκλεκτά event της Αθήνας, την καλλιτεχνική διεύθυνση του Synch Festival, ενώ τα dj set του αποτελούν αναμφισβήτητα μία ακουστική εμπειρία.