Η Άννα Χατζηνάσιου θα επιμεληθεί στον χώρο του Salon de Bricolage στην Art Athina, την ομαδική έκθεση των καλλιτεχνών στη λέσχη με τίτλο No More Tricks.

Οι καλλιτέχνες Κωστής Βελώνης, Μαρίνα Βερνίκου, Αλέξανδρος Γεωργίου, Απόστολος Γεωργίου, Πάνος Κοκκινιάς, Βένια Μπεχράκη, Άγγελος Πλέσσας, Γεωργία Σαγρή, Δανάη Στράτου, Πάνος Τσαγκάρης, Αλέξανδρος Ψυχούλης και Μανταλίνα Ψωμά εκφράζονται με ποικίλα εικαστικά μέσα, όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία, το σχέδιο και η γλυπτική. Παρουσιάζουν μέσα από διαφορετικές σύγχρονες προσεγγίσεις μια σειρά έργων, έναν διάλογο με στόχο να εξερευνηθεί η ιδέα της αισθητικής και πνευματικής ανάτασης, που δημιουργεί η τέχνη σε επίπεδο βιωματικό.

Ο σκοπός τις έκθεσης No More Tricks είναι να προκαλέσει το κοινό να κοιτάξει με μεγαλύτερη προσοχή την δουλειά των σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών προκειμένου να καταλάβει ότι η σύγχρονη Ελληνική δημιουργία έχει σημαντική αξία, έχει παρόν και μέλλον και μπορεί να εκπροσωπεί επάξια την χώρα μας στο χώρο της διεθνούς καλλιτεχνικής σκηνής.

Το Salon de Bricolage, το oποίο ιδρύθηκε το 2009 από τον Χρύσανθο και τον Σπύρο Πανά είναι μεταξύ άλλων μία πλατφόρμα καλλιτεχνικής δημιουργίας και ανταλλαγής απόψεων πάνω σε θέματα τέχνης, με ενεργό εκθεσιακό πρόγραμμα, το οποίο επιμελείται τα τελευταία έξι χρόνια η ιστορικός τέχνης Αννα Χατζηνάσιου.

Στο πλαίσιο των παραλλήλων συνεργασιών του Salon de Bricolage με άλλους φορείς, που προάγουν τον πολιτισμό, εντάσσεται και η συνεργασία με την Art Athina.

Έτσι, δημιουργήθηκε μέσα στο στάδιο tae kwon do, ένας ειδικά διαμορφωμένος (VIP) χώρος, όπου τα μέλη του Salon de Bricolage και οι καλεσμένοι της Art Athina θα μπορούν να συναντιούνται και να ανταλλάζουν τις εντυπώσεις τους σχετικά με όσα είδαν στην foire.

Έργο: Μανταλίνα Ψωμά, Χωρίς Τίτλο, 2015 Λάδι σε καμβά, 24 x 30 εκ. Με την ευγενική παραχώρηση της γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή, Αθήνα και της καλλιτέχνιδας