Ελάτε να γνωρίσετε τον πιο ασυνήθιστο μπέιμπι σίτερ που είδατε ποτέ, που τυχαίνει να είναι και… ο μάγειρας ενός πειρατικού πλοίου! Και όχι μόνο αυτό, αλλά φέρνει μαζί του ένα ολόκληρο πλήρωμα από ασυγκράτητους πειρατές που, για χάρη ενός αγοριού και της αδερφής του, ετοιμάζεται να μετατρέψει ένα απολύτως συνηθισμένο βράδυ σε μια θεότρελη περιπέτεια. Ώρα να φτιάξει την περίφημη πειρατόσουπα!

Ο βραβευμένος µε Carnegie και Newbery Medal Νιλ Γκέιµαν και ο βραβευμένος µε Greenaway Medal Κρις Ρίντελ ξέρουν καλά να μαγειρεύουν βιβλία που θα διαβάζεις και θα αγαπάς για πάντα. Κι αυτή η σπαρταριστή ιστορία έχει όλα τα απαραίτητα υλικά για τη συνταγή!

Νιλ Γκέιμαν

Ο Νιλ Γκέιμαν θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μυθοπλάστες της εποχής μας. Έχει γράψει άφθονα βιβλία για μικρούς και μεγάλους και βρίσκεται στο #1 της λίστας μπεστ σέλερ των New York Times. Έχει τιμηθεί με πολλές σημαντικές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων: Newbery και Carnegie medal, καθώς και τα βραβεία Hugo, Nebula, Bram Stoker, Locus World Fantasy και Will Eisner. Κάποια από τα βιβλία του έχουν μεταφερθεί στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.