Η ανερχόμενη Rhythm n’ Blues μπάντα με ροκ καταβολές και soul διάθεση μεταφέρει το αθηναϊκό κοινό στην καρδιά του Σικάγο

με ένα ξεχωριστό live, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 20.00 το βράδυ στην πλατεία Θησείου (δίπλα στο σταθμό Η.Σ.Α.Π.)

H συναυλία θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτισμός για όλους», που διοργάνωσε ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων στα 7 διαμερίσματα της πόλης.

Οι λάτρεις του ροκ και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική ροκ βραδιά με δυνατή ηλεκτρική κιθάρα, γλυκύτατες νότες από τη φυσαρμόνικα και χορευτικές τρίλιες από το μελωδικό σαξόφωνο.

Ο Νίκος Τσιαμτσίκας και οι Blues Report είναι μια ανερχόμενη Rhythm n\’ Blues μπάντα που τον τελευταίο χρόνο μόνο, μετρά πάνω από 15 επιτυχημένες εμφανίσεις στα πιο ιστορικά και φημισμένα club της Αθήνας, ενώ συμμετέχει και σε μουσικά φεστιβάλ της περιφέρειας.

Με σεβασμό στην ιστορία του μπλουζ του Σικάγο, χωρίς να μιμείται, αποδίδει πιστά πασίγνωστα κομμάτια όπως: \”Sweet home Chicago\”, \”Messing with the kid\”, \”I just wanna make love to you\”, \”Aint no sunshine\” και δεκάδες άλλα, με στόχο μόνο να περάσει καλά το κοινό.

Τη μαγεία του μπλουζ πλαισιώνει μια ομάδα μουσικών έμπειρων με τη δική τους ιστορία ο καθένας στο χώρο, όπως ο Βαγγέλης Παναγιωταράκος ή \”Mr Sax\” στο σαξόφωνο, ο Τάσος- \”The Beast\”- Δημητριάδης στα ντραμς, o Γιάννης- \”Handsome\”- Σαμμαράς στο μπάσο, ο Γιάννης- \”Fabulus\” -Παχίσης στη φυσαρμόνικα και οι Παύλος- \”J. Warbird\”-  Ξένος και Δημήτρης-\”Mr man\”- Μαθέας στις ηλεκτρικές κιθάρες.

Δυνατό ηλεκτρικό Blues με Soul συναίσθημα που θα ταρακουνήσει το κοινό και θα το μεταφέρει στην καρδιά του Σικάγο. Δεν θα λείψουν οι reggae και top rock n\’ roll απόπειρες, καθώς το μπλουζ είναι η μεγάλη μαμά της μουσικής, αλλά και η διασκευή γνωστών ελληνικών ρόκ κομματιών.