Σε μια εποχή που είμαστε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας, αρχίσαμε να ξεχνάμε τις βραδιές και τα ξενύχτια που κάποτε ζούσαμε. Με την ελπίδα η νύχτα να ζωντανέψει ξανά, η βερολινέζικη κωμωδία του Στράτου Τζίτζη «Night Out», έρχεται στο Vimeo On Demand να μας τη θυμίσει και να μας ξεναγήσει στο νυχτερινό Βερολίνο.

Μια σύγχρονη κωμωδία για τις τρελές βερολινέζικες νύχτες και τις απρόβλεπτες συνέπειές τους.

Όλα συμβαίνουν ένα Σάββατο βράδυ στο Βερολίνο (πριν τον κορωνοϊό). Ένα πολύχρωμο μίγμα ετερο-ομοφυλόφιλων, μοναχικών ή σε ζευγάρια και παρέες, βγαίνουν να διασκεδάσουν, εξερευνώντας την πόλη και τις σχέσεις τους. Οι διαδρομές των πρωταγωνιστών θα μπλεχτούν στο KitKat Club, θρυλικό για τα «διονυσιακά» πάρτι του, όπου θα έρθουν τα πάνω κάτω.

Η ταινία-ντοκουμέντο της βερολινέζικης νύχτας, είναι γυρισμένη σε «απαγορευμένα» μέρη, όπου δεν επιτρέπεται καμία κάμερα ή κινητό, όπως στο Abstand (την κατάληψη αναρχικών) και στο KitKat, με εκατοντάδες πραγματικούς θαμώνες που συμμετείχαν στα γυρίσματα, είναι η πρώτη ταινία που δείχνει την ιδιαίτερη πλευρά του νυχτερινού Βερολίνου, χωρίς να τη δραματοποιεί με σκοτεινές ιστορίες. Όλα στο φως, ανάλαφρα και διασκεδαστικά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

NIGHT OUT, με ελληνικούς υπότιτλους
vimeo.com
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Στράτος Τζίτζης
Παραγωγή: GiGi Pictures, Γερμανία 2018
Διάρκεια 88’