Το Blend αποχαιρετά το 2015 και υποδέχεται τη νέα χρονιά μ’ ένα πολύ ιδιαίτερο New Year’s Eve Party στην Ιερά Οδό και παρόντες τρεις από τους πλέον περιζήτητους εκπροσώπους της παγκόσμιας techno. Ο θεσμός του Blakksheep_world wild Showcase αποτελεί μια conceptual καλλιτεχνική κίνηση που εκφράζεται στα πιο εκρηκτικά dancefloors του πλανήτη μέσα από τους ήχους των πιο απελευθερωμένων και δημιουργικών παραγωγών της underground ηλεκτρονικής σκηνής. Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του το Blakksheep_ word wild Showcase έρχεται στην Αθήνα στο Fuzz την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου 2015, για να παρασύρει το ελληνικό κοινό σε ένα εορταστικό ταξίδι μουσικής έκστασης με headliners τους κορυφαίους Sam Paganini, Gaiser (live) και Sasha Carassi!

Ο Sam Paganini, ο «άσσος» της Cocoon Records, της Drumcode και τις Plus 8 ενσαρκώνει μια σπουδαία μουσική προσωπικότητα με εύρος που θα ζήλευαν πολλοί αναγνωρισμένοι συνάδελφοί του. Ο Ιταλός εκφραστής του «Sexy Groovy Dark Techno» ήχου διανύει ίσως την πιο επιτυχημένη φάση της καριέρας του τα τελευταία χρόνια, αποσπώντας εξαιρετικό feedback από τους κύκλους των πιο «ψαγμένων» ακροατών της techno. Οι κυκλοφορίες του όπως το «Black Leather», το «Polyester» και το «Chocolate» σκαρφάλωσαν και παρέμειναν επί βδομάδες στα περίφημα Techno Charts του Beatport.

Στον αντίποδα, ο «πολύς» εκπρόσωπος της M-nus, Jon Gaiser, αυτός ο μάχιμος τεχνίτης της minimal techno που εξαντλεί τον ενθουσιασμό του κοινού με την live επίδειξη των τρομερών του ικανοτήτων επί των decks. Ένας δεινός παραγωγός με ένα σημαντικό «οπλοστάσιο» ήχων στη διάθεσή του, το οποίο ανανεώνει ασταμάτητα χωρίς αναστολές.

Όσο για τον Sasha Carassi, τον αυθεντικό Ναπολιτάνο καλλιτέχνη που φλερτάρει τόσο γοητευτικά με τη «σκοτεινή», ποιοτική πλευρά της techno τα λόγια σταματούν όταν ξεκινάει το δικό του drum & bass. Ο Carassi δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη. Ως καλλιτέχνης και δεινός συλλέκτης βινυλίων από τη δεκαετία του 80′ αποπνέει τον αέρα του βετεράνου όχι μόνο επειδή κάνει δημιουργικό «θόρυβο» εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά κυρίως γιατί διαθέτει μια απαράμιλλη δεξιοτεχνία που φτάνει στ’ αυτιά μας ως την καλύτερη αφορμή για χορό και έκφραση. Ο ιδρυτής των labels Globox και  Phobiq Recordings έχει υπογράψει remixes που φέρουν τις ευλογίες των  Joseph Capriati, Brian Sanhaji, Spektre, Virgil Enzinger και πολλών άλλων.

Το πρωτοχρονιάτικο Blakksheep_world wild Showcase στην Ιερά Οδό θα πλαισιώσουν οι Resident Djs του Blend, Μikee και Manolaco