Για πρώτη φορά η Αίθουσα Τέχνης ATRION στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει μία έκθεση Νέων Καλλιτεχνών. Από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 15 Μαΐου η γκαλερί συστήνει και προτείνει στο κοινό της επτά πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες και δυναμικούς δημιουργούς. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 24 Απριλίου στις 13.00 το μεσημέρι.

Την έκθεση επιμελείται η ιστορικός Τέχνης Ίρις Κρητικού, η οποία αναφέρει σχετικά: Πώς εφευρίσκει κανείς ένα νέο βλέμμα, προκειμένου να απεικονίσει έναν γοργά μεταβαλλόμενο τρισδιάστατο κόσμο, μέσα στον οποίο εξακολουθεί να κατοικεί; Σε ποιο βαθμό οι αδιάκοπες αυτές εναλλαγές αποτυπώνονται στη ζωγραφική επιφάνεια; Με αφορμή την ομαδική έκθεση ζωγραφικής «New Gazes», επτά νέοι καλλιτέχνες στρέφουν το βλέμμα τους στην εξερεύνηση του ατομικού τους κυριολεκτικού και νοηματικού χώρου, κυρίως, στην εξερεύνηση της ίδιας της διαδικασίας της ζωγραφικής.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Κωνσταντίνος Έσσλιν, Στέλλα Μελετοπούλου, Γιάννης Μπεκιάρης, Έλενα Παπαδημητρίου, Βασίλης Πέρρος, Βασίλης Σούλης και Γιώργος Ταξέρης.