Γνωστοί, διακεκριμένοι εικαστικοί οι οποίοι κινούνται κι εμπνέονται τόσο από τη σύγχρονη όσο και από την παλιά αστική ‘γειτονιά’ και τους θύλακες της βαθιάς Αθήνας, παρουσιάζουν το έργο τους σε μια έκθεση η οποία παίρνει τη μορφή ενός συλλογικού project. Η έκθεση Νever Below Zero θα έχει τη μορφή εικαστικού happening στο οποίο τα έργα γνωστών καλλιτεχνών θα διατίθενται για πρώτη φορά σε τιμές έκπληξη. Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τη συμβολή της λειτουργίας των residencies του Snehta – τα οποία λειτουργούν από το 2012 – καθώς επίσης για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα γλυπτικής SCULPTURE SCHOOL το οποίο ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2019.

Και μαζί με την έκθεση το λανσάρισμα μιας πρωτότυπης πατέντας με ιδιαίτερη φινέτσα: Η μοναδική νέα σειρά καλλιτεχνικών μελανιών βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές και υλικά από τον χημικό του Snehta! Τα εγκαίνια της έκθεσης θα είναι ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ με γλυκά, ποτά, δώρα και δημιουργική διάθεση.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το Snehta φιλοξενεί τις παρακάτω δράσεις:

-Κατασκευή μελανιών Φιλοκτήτης Βεϊνόγλου, ημερομηνία: θα ανακοινωθεί σύντομα
-Νάνα Σαχίνη, artist talk, ημερομηνία: θα ανακοινωθεί σύντομα
-Xριστουγεννιάτικο Πάρτυ Snehta, 22/12, 20:00

Καλλιτέχνες

Αντωνάκης, Αύγουστος Βεϊνόγλου, Romain Best, John Bicknell, Ιωάννα Γκούμα, Έρη Δημητριάδη, Eva Isleifsdottir, Ράνια Καπελιάρη, Ειρήνη Καραγιαννοπούλου, Δήμητρα Κουστερίδου, Βασιλική Λευκαδίτη, Eleanor Lines, Lucille Leger, Θεοδώρα Μαλάμου, Νίκος Μάντζιος,‘Αλκηστις Μαυροκεφάλου, Χριστίνα Μήτρεντσε, Ειρήνη Μπαχλιτζανάκη, Δέσποινα Νισσυρίου, Παντελής Παντελόπουλος,Βασίλης Παπαγεωργίου, Νεφέλη Παπαδημούλη, Σοφία Παπαπολύζου, Ίρις Πλαϊτάκη, Δημήτρης Πρωτόπαπας, ΑναστασίαΖωή Σουλιώτου, Βασιλική Σηφοστρατουδάκη, Γιώργος Τσεριώνης, Δαυίδ Σαμπεθάι, Joseph Stokes, Αμαλία Χαρικιοπούλου, Αριστέα Χαρωνίτη, Λιλή Χασιώτη, Steve Harvey, Chris Hawtin, Sebastian Boulter