Στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής θα πραγματοποιηθούν και φέτος τα Νεοπαλλήνεια 2011

Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο. Τα Νεοπαλλήνεια, που διοργανώνονται για 32η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή, δημιουργική διέξοδο.

Η πρώτη μέρα (Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στη νεολαία και περιλαμβάνει συναυλίες από τους ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ feat NEBMA, οι οποίοι έχοντας κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με κάθε τους εμφάνιση, θα μας παρασύρουν στο δικό τους ρυθμό, για να απολαύσουμε ένα live που θα μας μείνει αξέχαστο, ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΚΟΥΛΑΚΗ με τις γεμάτες \’\’νεύρο\’\’ ζωντανές του εμφανίσεις και QUILOMBO που όταν παίζουν live δε χρειάζεται να είσαι “γνώστης του είδους” για να περάσεις καλά!

Επίσης η μέρα θα έχει GRAFFITI ART by ASCO CREW, καθώς και άλλα events που θα πλαισιώσουν τη γιορτή.

Η δεύτερη ημέρα (Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με τις ΣΠΟΝΔΕΣ, που θα ερμηνεύσουν τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, αλλά και πρόσφατες επιτυχίες και μας υπόσχονται μια βραδιά που θα τραγουδάμε, θα χορεύουμε και θα διασκεδάζουμε από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Η τρίτη ημέρα (Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού καραγκιοζοπαίχτη ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ.

Στους χώρους του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν οι οργανώσεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ (ΕΛ.Ε.Θ.ΙΠ.) και ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΠΠΟΕΙΔΩΝ (Ε.Σ.Π.Ι.) με σκοπό να ενημερώσουν τους θεατές για τις δράσεις και τους στόχους τους.

Ειδικά για την ημέρα της Παρασκευής θα υπάρχει πούλμαν από το σταθμό Προαστιακού – Μετρό “ΠΑΛΛΗΝΗ” προς το χώρο των εκδηλώσεων από τις 20:00 κάθε 20\’ σε κυκλικά δρομολόγια.

Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ διοργανώνονται από το Σύλλογο «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ», ενώ συμμετέχει στη διοργάνωση ο Δήμος Παλλήνης.