Ανανεώσαμε τον χώρο στην Πειραιώς. Τον αλλάξαμε. Τον ζεστάναμε. Ξαναφτιάξαμε το μπαρ. Ανανεώσαμε τις λίστες των ποτών και των κρασιών.

Καταπληκτικά, πρωτότυπα κοκτέιλ. Εξαιρετικός καφές. Νέες γεύσεις. Άλλα καινούργια πιάτα του Δειπνοσοφιστηρίου. Πολλά φυτά. Μεγάλα ξύλινα τραπέζια. Μουσική. Ζωντανή μουσική.

Ανανεώσαμε και το Πωλητήριο της Πειραιώς. Αλλάξαμε το χώρο. Φρεσκάραμε την εικόνα του. Δώσαμε περισσότερη έμφαση και περισσότερο χώρο στο ντιζάιν. Νέοι έλληνες δημιουργοί. Νέοι ξένοι δημιουργοί. Νέες συνεργασίες. Έμπειροι τεχνίτες με νέους σχεδιαστές. Νέα αντικείμενα. Νέα βιβλία. Νέες εκθέσεις δημιουργών.

Στοχεύουμε και σε ανανεωμένο κοινό. Στο κοινό που ενδιαφέρεται να δει, να ακούσει, να συζητήσει, να ανταλλάξει απόψεις και εμπειρίες, να καθίσει βολικά, να πιει, να φάει, να κάνει τις αγορές του, να περάσει καλά. Αλλά και στο κοινό που αν θελήσει, μπορεί να δει παράλληλα του κόσμου τις εκθέσεις, να ανοίξει και άλλους ορίζοντες στη σκέψη του.

Τελικά μάλλον μιλάμε για τον πιο ενδιαφέροντα, για τον πιο φιλόξενο, για τον πιο ζωντανό,  για το πιο πολυδιάστατο… μιλάμε για το καλύτερο σημείο συνάντησης στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στις 20:30, το Μουσείο Μπενάκη εγκαινιάζει τους ανανεωμένους του χώρους, τού Café-Bar και πωλητηρίου, με ζωντανή μουσική, performances, γευστικές εκπλήξεις και ειδικές τιμές στα κοκτέιλ.

FOOD DESIGN PERFOMANCES από τους:

STUDIOLAV
Couture Biscuits
H μόδα συναντά τη μαγειρική με το σετ από σφραγίδες κουζίνας Designer Baking. Τα εικονικά μοτίβα Pied De Poule και Tweed – Ψαροκόκαλο μεταμορφώνουν το ψωμί, τα μπισκότα και τις πίτες σε μικρά θαύματα “υψηλής μαγειρικής”. Οι STUDIOLAV θα παρουσιάσουν μια νέα συλλογή από Coutoure Biscuits μέσω ενός εργαστηρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

http://studiolav.com/

Greece Is For Lovers
Beach Puddings
Αντλώντας έμπνευση από την πλαστικότητα της άμμου και τα καλοκαιρινά παιχνίδια στην παραλία, οι Greece Is For Lovers  παρουσιάζουν μια διεγερτική πρόταση σερβιρίσματος ενός κλασικού Ελληνικού επιδορπίου.

http://www.greeceisforlovers.com/

ΜΟΥΣΙΚΗ με PERFORMANCES + DJ set απο:

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΥΔΗ,
http://yorgiakaridi.tumblr.com/ & https://soundcloud.com/yorgiakaridi

JAY GLASS DUBS
http://iamku.net, http://soundcloud.com/aylassubs, http://facebook.com/jayglassdubs

Και GIGANTA
https://soundcloud.com/giganta & http://werkdiscs.com/giganta/

ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Πωλητήριο: Τετάρτη – Κυριακή,  10:00 – 22:00
Café-Bar:  Τετάρτη – Κυριακή, ανοικτό από τις 10:00 το πρωί ως αργά το βράδυ.