Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ συνεργάζεται με το Mad TV και προβάλλει μια σειρά επεισοδίων της διακεκριμένης μουσικής εκπομπής Mad X-Rays. Κάθε Σάββατο μεσημέρι συντονιστείτε και παρακολουθήστε μερικά από τα καλύτερα τραγούδια και μουσικά θέματα που έχουν ακουστεί ποτέ στη μεγάλη οθόνη!

H εκπομπή Mad X-Rays, η πιο ολοκληρωμένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, διακρίθηκε στα New York Festivals μπαίνοντας στην Shortlist των International Television Programming & Promotion Awards 2006 στην κατηγορία Biography/Profiles συναγωνιζόμενη υποψηφιότητες διεθνών τηλεοπτικών καναλιών όπως το CNN, CBC, ESPN, The History Channel, κα.

Μέσα από το πλούσιο υλικό που εξασφαλίζεται μέσα από το αρχείο του Mad TV, τα επεισόδια Mad X-Rays είναι γεμάτα making of, live αποσπάσματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις και φυσικά πολλά video clip που συνθέτουν συναρπαστικά αφιερώματα που δεν εξαντλούνται στην απλή καταγραφή trivia πληροφοριών. Στην εκπομπή φιγουράρουν οι καλύτερες και πιο ψαγμένες μουσικές λίστες, καθώς και fun top 10 που συμβάλλουν και αυτά στην παρουσίαση των πληρέστερων αφιερωμάτων. Στο τέλος κάθε εκπομπής, η φράση watch and learn παίρνει μια ολοκαίνουργια κυριολεκτική έννοια.