Η χωρίς τίτλο σειρά θα διαδραματίζεται στον κόσμο της τέχνης της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του 1980, όπου ο Μπασκιά ξεκίνησε ως καλλιτέχνης γκράφιτι προτού γίνει τελικά πολιτιστικό είδωλο και κεντρική φιγούρα του κινήματος του κινήματος του νεοεξπρεσιονισμού.

Θα αποτυπώνει τα πάντα, από τα πρώτα του βήματα έως την εποχή της δόξας, τη στενή του φιλία με τον Άντι Γουόρχολ και τον τραγικό θάνατό του σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τη Boat Rocker για να παρουσιάσω την ιστορία του Ζαν-Μισέλ Μπασκιά» είπε ο Στέφαν Τζέιμς. «Ο Ζαν -Μισέλ είναι ένας καλλιτέχνης που τιμώ εδώ και καιρό και έχει επηρεάσει πολύ το έργο μου όλα αυτά τα χρόνια. Το να ενσαρκώνω έναν τέτοιο πρωτοπόρο, η επιρροή του οποίου στη σύγχρονη εποχή της ποπ κουλτούρας είναι απλά ανυπολόγιστη, θα είναι απλώς μια από τις μεγαλύτερες τιμές στην καριέρα μου» σημείωσε.

Ο Μπασκιά χρησιμοποίησε τον καμβά για να εκφράσει την εμπειρία του μεγαλώνοντας ως μαύρος και αμφισβήτησε δομές εξουσίας, τον κλασικισμό, τους ταξικούς αγώνες και τον ρατσισμό.

Άλλες λεπτομέρειες για τη σειρά, όπως το όνομα του σκηνοθέτη και το σύνολο του καστ, αλλά και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ανακοινωθεί.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ