Ο καλλιτέχνης έσπευσε στο Twitter για να ανακοινώσει τις προθέσεις του και ουσιαστικά δημοσίευσε μια αγγελία πρόσληψης ειδικού από τη Silicon Valley. «Εγώ, ο Lil Baby, o Durkio προσπαθούμε να βρούμε κάποιον στη Silicon Valley για να δημιουργήσει τη δική μας μουσική πλατφόρμα στην οποία μπορούμε να έχουμε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών! Θα πληρώσουμε! Χρειαζόμαστε κορυφαίους από τη Silicon Valley παρακαλώ!» έγραψε ο ράπερ στο Twitter, προσθέτοντας ότι ο Savage 21 συμμετέχει επίσης στο πρότζεκτ και ότι αναζητούν τους καλύτερους για τη δημιουργία της πλατφόρμας ώστε να τεθεί σε λειτουργία το 2021.

Μια μέρα αργότερα, έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο εγχείρημα. «Θα δωρίσουμε ένα ποσοστό των εσόδων στους ανθρώπους από τους οποίους κερδίζουμε χρήματα!» ανέφερε.

Ο Meek έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τις πλατφόρμες ζήτησης, DSP, καταγγέλλοντας ότι δίνουν στους καλλιτέχνες μόνο ένα μικρό μέρος των κερδών από εκατομμύρια streams και διεξάγονται αρκετές συζητήσεις τα τελευταία χρόνια σχετικά με το πώς μπορούν οι δημιουργοί να έχουν περισσότερα δικαιώματα στη μουσική τους. Ο Meek Mill ακολουθεί το παράδειγμα του Jay-Z με την TIDAL, η οποία είναι μια υπηρεσία ροής που απέκτησε το 2014.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ