Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τους Naytronix and dj Fitz για ένα και μοναδικό live στο Six Dogs την Τετάρτη …

5 Δεκεμβρίου 2012.

Naytronix είναι το όνομα του προσωπικού μουσικού οχήματος του ταλαντούχου μπασσίστα/multi-instrumentalist/παραγωγού Nate Brenner.Ήδη γνωστός ως το έταιρον ήμιση της Merill Garbus στο εκπληκτικό της σχήμα tUnE-yArDs (4AD), αποφάσισε αισίως να πραγματοποιήσει τις δικές του μουσικές φιλοδοξίες και πειραματισμούς. Επιλέγοντας και κόβοντας αποσπάσματα από την pop, funk και electronica μουσική του εμπειρία, συνδέει τα υλικά του με τις ευρηματικές bass /synth γραμμές του και τα ντύνει με τα low key φωνητικά του και ένα παιχνιδιάρικο horn section.

Το αποτέλεσμα των μουσικών ελιγμών του είναι απρόσμενο, όσο και φρέσκο. Με μια ισομερή δόση soul ζεστασιάς, post disco ρυθμού και «χαλασμένης» electronica, ισορροπώντας με ευκολία ανάμεσα στο πειραματικό και το kitsch, συνθέτει την νοσταλγική pop του αύριο – μια pop πολυσυλλεκτική, χορευτική, περιπετειώδη. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το ντεμπούτο full length του “Dirty Glow” από την Plug Research (Flying Lotus, Sonnymoon, Sene. κ.α.), o μοναδικός Naytronix θα παρουσιάσει το υλικό του στη σκηνή του six d.o.g.s, στις 5 Δεκεμβρίου.

Στο πλάι του ο εκπληκτικός DJ Fitz, ο μανιώδης συλλέκτης των πιο καλά κρυμμένων διαμαντιών της 70s/80s δισκογραφίας. Rock & roll από τα βάθη της Ινδίας, disco από τις νήσους του Ατλαντικού, surf από την Τουρκία και μερικά ακόμη από τα πιο αναπάντεχα μουσικά ευρήματα της international psychedelic/pop/rock μουσικής πραγματικότητας: τα θρυλικά DJ sets του αναδεικνύουν μια μουσική σκηνή χωρίς σύνορα, σε μια ατμόσφαιρα γιορταστική και αλλοπρόσαλλη.

Το live θα ξεκινήσει με το cosmic disco punk duo των Space Blanket από την Αθήνα. Ήδη γνωστοί στο υποψιασμένο κοινό της χώρας μας (και όχι μόνο) με αρκετά εκρηκτικά live shows -πολλές φορές επενδυμένα με μοναδικά visuals- και ένα εκπληκτικό ντεμπούτο ΕΡ (“Cosmic”) που κυκλοφόρησε σε 12″ βινύλιο νωρίτερα μέσα στη χρονιά, μας εγγυώνται πως θα σειστεί κατάλληλα η σκηνή προετοιμάζοντας τη για το κυρίως πιάτο της βραδιάς.
Opening act: Space Blanket