Η Νατάσσα Μποφίλιου ταξιδεύει και αυτό το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα, έχοντας μάλιστα στις αποσκευές της και τα τραγούδια του νέου της δίσκου με τίτλο «Οι μέρες του φωτός»…

… τα οποία θα ερμηνεύσει live στις συναυλίες.

Από τη Λαμία ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία της Νατάσσας Μποφίλιου και θα συνεχιστεί μέχρι το φθινόπωρο, μεταφέροντας σε όλη την Ελλάδα μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς!

Έρχονται οι “Μέρες του Φωτός” τραγούδησε φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας. Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με τα νέα, ήδη αγαπημένα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στις αποσκευές της, έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και τo πάθος της ομότιτλης παράστασης της, αλλά και πλήθος κόσμου στις συναυλίες της.

Τα νέα τραγούδια από τις “Μέρες του Φωτός” ταξιδεύουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα και συναντούν τα υπόλοιπα τραγούδια του ξεχωριστού ρεπερτορίου της Νατάσσας Μποφίλιου, συνομιλώντας με ιδιαίτερες και απρόβλεπτες επιλογές από την εγχώρια και διεθνή σκηνή σε μία παράσταση-γιορτή γι΄αυτά που ζήσαμε κι αυτά που έρχονται.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της περιοδείας της έτσι όπως έχει έως τώρα διαμορφωθεί και …το ταξίδι συνεχίζεται!

23/7: ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ Ά ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

24/7: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ,  ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ
 
28/7: ΠΑΡΟΣ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΥΚΩΝ
 
30/7: ΝΑΞΟΣ, ΠΥΡΓΟΣ ΜΠΑΖΑΙΟΥ
 
3/8: 34ο RIVER PARTY,  ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
 
12/8: ΒΛΑΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
 
16/8: ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
 
17/8:  ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ,  ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
  
29/8: ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΥΑΣ
 
5/9: ΑΘΗΝΑ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ  ΓΚΑΖΙ
 
10/9: ΒΟΛΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
 
11/9: ΛΑΡΙΣΑ,  ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

13/9: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Θ.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης

Παίζουν οι μουσικοί: πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης, τύμπανα:Φοίβος Κουντουράκης, κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης, μπάσο:Γιώργος Μπουλντής, τσέλο: Άρης Ζέρβας, βιολί:Δημήτρης Κουζής Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr

Το cd «Μέρες του Φωτός» κυκλοφορεί από τη Sony Music.