Οι Nasa Funk προσγειώνουν το διαστημόπλοιό τους στο Faust, την Τρίτη 25 Μαρτίου, για να παρουσιάσουν το νέο τους cd με τίτλο «Αντικειμενικά» και να συνεχίσουν με ένα χορευτικό, επαναστατικό party, που δεν θα αφήσει κανέναν στην καρέκλα του.

Οι Nasa Funk δημιουργήθηκαν το 1999 στην Θεσσαλονίκη, από μουσικούς-μέλη παλαιότερων συγκροτημάτων (Lone Stars, Kashmir, Grasshoppers, Soul Fire, Xaxakes, Aroma Caribe, κ.α.) με δισκογραφία, εμπειρία πολλών live εμφανίσεων και support σε μεγάλα ονόματα (James Brown, B.B. King, Dr. Feelgood, Godfathers, Mick Taylor, Alvin Lee, Snowy White κ.α.) με κοινό γνώμονα την funk μουσική. Με 2 δισκογραφικές κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, εμφανίζονται τακτικά σε όλη την Ελλάδα για σχεδόν 15 χρόνια μετρώντας
πάνω απο 500 συναυλίες.

Δίνοντας όλη την ενέργειά τους στο live παίξιμο, κατάφεραν μέσα στα χρόνια να αναγνωριστούν ως οι κύριοι αντιπρόσωποι του είδους στην χώρα με πολλές δημοσιεύσεις σε μουσικά περιοδικά και ζωντανές εμφανίσεις πλάι στους Milo Z, Kokolo, Herbalizer κ.α. Χαρακτηριστική ήταν η συμβολή τους στην εδραίωση ενός νέου ήχου στην ελληνική σκηνή συνδυάζοντας τη ζωντανή funk μουσική με το hip hop (σε συνεργασία με τους Warriorz) δίνοντας μουσικά ερείσματα σε μεταγενέστερα project της σκηνής.