Η μουσική σκηνή Οξυγόνο Live υποδέχεται τους Narrow Paths οι οποίοι θέλοντας να κλείσουν δυναμικά τη σεζόν επιστρέφουν ξανά στον τόπο

του εγκλήματος. Μετά την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της μπάντας οι Νarrow Paths επανέρχονται πιο ανανεωμένοι έχοντας σημαντικές αλλαγές στο υλικό τους με περισσότερο αφαιρετικό ύφος και με τάσεις πειραματισμού στον ήχο τους.

Οι μελωδίες έχουν δώσει τη θέση τους σε experimental ήχους οι οποίοι έχουν ντυθεί με το ανάλογο rhythm section.

Pop Eye


Μετά από απουσία 1,5 χρόνου περίπου από τα συναυλιακά δρώμενα, οι Pop Eye επιστρέφουν. Το συγκρότημα κάνει συνεχείς πρόβες τους τελευταίους μήνες και ετοιμάζει τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του. Λίγο καιρό πριν μας παρουσίασαν το τραγούδι τους “A Better Day” το οποίο συνοδεύεται κι από ένα εκπληκτικής DIY αισθητικής video.

Το καλοκαίρι του 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους με το πρώτο single του, \”Deepest Sea\” να βγαίνει λίγο πιο πριν και να γίνεται ραδιοφωνική επιτυχία. Άλλο ένα τραγούδι από το “Pop Eye”, το “If You…” βρίσκεται στη Συλλογή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου “Silent Wonder” (2007). Μέσα στο 2009 τους είδαμε να φτάνουν στις 4 καλύτερες μπάντες του Coca Cola Soundwave. Από το καλοκαίρι του 2010 και ύστερα, οι Pop Eye αφοσιώθηκαν στη δημιουργία του νέου τους δίσκου.

Στις 15/5/2011 οι δύο μπάντες συναντιούνται επί σκηνής στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του “Οξυγόνο Live!”