Στην τρίτη ατομική της έκθεση που φιλοξενείται από τις 19 Μαρτίου στην αίθουσα Καμχή, η Nan Goldin παρουσιάζει τη νέα δουλειά της, επιλογή από διάφορα θέματα που πραγματεύεται, καθώς και μία προβολή 300 διαφανειών με θέμα τα παιδιά.

H Nan Goldin γεννήθηκε στην Ουάσινγκτον και ξεκίνησε να φωτογραφίζει πολύ μικρή, μετά την αυτοκτονία της αδερφής της, για να διατηρήσει τις αναμνήσεις της. Έγινε γνωστή στις δεκαετίες του \’70 και του \’80, όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε τη σειρά φωτογραφιών με τους φίλους της και την άγρια ζωή τους.

Τα έργα αυτά συμπεριλήφθηκαν στη γνωστή προβολή The Ballad of Sexual Dependency. Από τα τέλη της δεκαετίας του \’80 άρχισε να εκθέτει και εκτός της Αμερικής και συνέχισε να προκαλεί αίσθηση μέσα από τις αυτοπροσωπογραφίες της. Όσο οικεία και αν φαίνεται σήμερα η ρεαλιστική ματιά της Nan Goldin, υπήρξε η πρώτη που την ασπάστηκε δημιουργώντας μία ολόκληρη σχολή και πλέον θεωρείται από τις ηγετικές φωτογράφους της εποχής μας και ιδιαιτέρως γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η καλλιτέχνις έχει συνεργαστεί με πολύ σημαντικές γκαλερί σε όλον τον κόσμο, ενώ αναδρομικές της εκθέσεις έχουν φιλοξενηθεί στα πιο γνωστά Μουσεία όπως: Whitney Museum of American Art(Νέα Υόρκη), Pompidou(Παρίσι), Reina Sofia (Μαδρίτη) κ.ά.