Με το πιο δυναμικό νεανικό δίδυμο της ελληνικής μουσικής σκηνής, το Μύρωνα Στρατή και τον Ησαΐα Ματιάμπα, ανοίγει την Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 9μ.μ. στο προαύλιο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου η αυλαία του Φεστιβάλ, που πραγματοποιεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Μουσείο, προσφέροντας στους πολίτες μία ανάσα χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και παρουσιάζουν ένα κεφάτο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές ροκ κιθάρες και λοξοκοιτάζει τη ντίσκο, οι δύο νεαροί καλλιτέχνες ερμηνεύουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές.

Dance εκρήξεις, rock’n’roll επιδρομές, “kitscherella” αιφνιδιασμοί, λάτιν ανορθόδοξος πόλεμος και «ρουκέτες» από τα 90’s, θα ενθουσιάσουν και θα ξεσηκώσουν το κοινό.

Το Φεστιβάλ στο προαύλιο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουλίου και περιλαμβάνει μία σειρά εκδηλώσεων με  δωρεάν συναυλίες, παραστάσεις θεάτρου και χορού και κινηματογραφικές προβολές.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο: Φεστιβάλ στο προαύλιο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου με δωρεάν εκδηλώσεις