Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τους My Sleeping Karma, το πλουσιότατο απόσταγμα της ηλεκτρικής

new wave ψυχεδέλειας, ενάμιση χρόνο μετά την αποστομωτική εμφάνισή τους στην Αθήνα, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο An Club.

Μουσικές οργανικά οικείες, βγαλμένες από ένα παρελθόν απροσδιόριστο. Πεντατονική μυσταγωγία στις επιταγές μιας καθαρτικής ενδοσκόπησης. Πιστή σε μια παράδοση διεθνή και βαθιά πνευματική: οι My Sleeping Karma, με μια σύσταση συντηρητική και λιτή (μπάσσο-κιθάρα- drums- soundboard), ενστερνίζονται την πεμπτουσία των μελωδιών και ρυθμών των 35007, των Colour Haze και των Kyuss, μετουσιώνοντας την σε ένα σύμπλεγμα στοιχείων, μοναδικό όσο και η ιδιοσυγκρασία τους.

Το θαρραλέο και δυναμικό groove – σκελετός για τις υπνωτιστικές κυκλικές φράσεις των εγχόρδων – ανταγωνίζεται την ονειρική φύση των ηχοτοπίων των πλήκτρων. Η σύγκρουση των ετερόκλητων στοιχείων θα γεννήσει τελικά από τη μήτρα της Electrohasch Records (Colour Haze, Los Natas, Causa Sui, RotoR και πολλά άλλα) το “ My Sleeping Karma”, ένα ντεμπούτο που κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των αυστηρότερων λάτρεων του εν λόγω ήχου – για να το διαδεχτεί το καταπληκτικό “ Satya”, η φυσική μορφή ενός οράματος ξεκάθαρου, κρυστάλλινα διδακτικού και λυτρωτικά περιηγητικού, που αναγνωρίστηκε από τον Τύπο διεθνώς κι εδραίωσε έναν πολύ ισχυρό πυρήνα οπαδών (ειδικά στη χώρα μας).

Μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα ελληνικά εδάφη που ακολουθήθηκε από αποθεωτικά σχόλια του Τύπου και των οπαδών (παλιών και νέων), το δημιουργικό σπειροειδές συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, δίνοντας μορφή στο νέο τους δίσκο με τον λιτό τίτλο “ Tri”.

Ειλικρινές, σύνθετο και άμεσο ταυτόχρονα, καλαίσθητο και εύκολα αντιληπτό αλλά με μεγάλο καλλιτεχνικό βάθος, είναι το ιδανικό βήμα μιας μπάντας που εξελίσσεται ενδελεχώς – δηλώνουν έτοιμοι δε να παρουσιάσουν ζωντανά τα καλλιτεχνικά τους κεκτημένα στο An Club, στις 17 του Σεπτέμβρη.

Μαζί τους οι Brotherhood Of Sleep, οι πιστοί – με θρησκευτική ευλάβεια και σεβασμό – υπηρέτες του Fuzz και μοναδικοί εκπρόσωποι της intelligent doom ψυχεδέλειας και οι Circassian, τα πνευματικά παιδιά των Religious Knives που με το βλέμμα στην Μέση Ανατολή συμπληρώνουν το ψυχεδελικό μουσικό σύνολο της βραδιάς, πλουραλιστικά.