Το Ίδρυμα Β. και Μ. Θεοχαράκη διοργανώνει ένα Museum Sleepover, προσφέροντας την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 8-12 ετών

… να διανυκτερεύσουν στο Μουσείο μαζί με τους γονείς τους, στο πλαίσιο της έκθεσης-αφιέρωμα στο Νικόλαο Γύζη. Η διανυκτέρευση θα γίνει τη βραδιά της 12ης Ιανουαρίου 2013

Οι μικροί εξερευνητές ξεναγούνται στην έκθεση, συμμετέχουν σε ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα από μουσειοπαιδαγωγούς, δειπνούν, διανυκτερεύουν και παίρνουν το πρωινό τους στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη!

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου, 12 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί.

Τα παιδιά και οι γονείς τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους ζεστά και άνετα ρούχα, σεντόνια, πάπλωμα, παντόφλες, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, ενώ θα τους προσφερθούν στρώματα, μαξιλάρια και πετσέτες, ευγενική χορηγία της Media Strom, καθώς και δείπνο και πρωινό.

Συμμετοχή: 80 € για ένα παιδί συνοδευόμενο από ένα γονέα (περιλαμβάνονται ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, διανυκτέρευση, δείπνο, πρωινό και δώρα-έκπληξη).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η σχετική αίτηση και να αποσταλεί με e-mail: [email protected] ή με fax: 210-3611349, να έχει γίνει προπληρωμή και να υπογραφεί σχετική υπεύθυνη δήλωση.