Με παλιά – αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουργια θεάματα προετοιμαζόμαστε παράλληλα με τις χριστουγεννιάτικες προεργασίες του Άγιου Βασίλη, για να φωτίσουμε τις καρδίες όλων, πάντα με αγάπη, σεβασμό και κατανόηση στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε παγκόσμια.

Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε για εσάς μια Covid Free Zone ψυχαγωγίας και προσθέσαμε στην βαλίτσα μας project, παραστάσεις και περιπατητικά δρώμενα, που ανταποκρίνονται στις υγειονομικές απαιτήσεις των καιρών, όπως και στις ψυχαγωγικές ανάγκες του κόσμου.

Στη Covid Free Zone – Stay Safe in your Bubble ǀ Hold on to your Dreams περιλαμβάνονται τα εξής ΝΕΑ δρώμενα:

– Deep Dream Divers ǀ Ονειροδύτες (NEO!)
Πέρα στον ορίζοντα, εκεί όπου συναντιούνται Ουρανός και Θάλασσα γεννιέται το Όνειρο. Στον τόπο αυτόν, τον φτιαγμένο από αστερόσκονη και κύμα, βουτούν οι Ονειροδύτες. Αυτοί που με κάθε τους πνοή φέρνουν στους ανθρώπους όνειρα – φυσαλίδες την νύχτα που φέγγει η σελήνη και εμπειρίες – φούσκες που αποκαλύπτονται με τις πρώτες πρωινές ηλιαχτίδες.

– La Formula ǀ Το Ελιξίριο της Ευτυχίας (NEO!)
Ξαφνικά το χαμόγελο εξαφανίστηκε από τα χείλη των ανθρώπων. Μεγάλοι, αλλά και μικροί κάτοικοι της Γης έχασαν τη σπίθα που τους γέμιζε χαρά και ζωντάνια. Δυο επιστήμονες σπεύδουν να γυρίσουν στο εργαστήριο τους, για να βρουν την λύση στο μυστήριο και το ελιξίριο που θα φέρει την ευτυχία πίσω στην ανθρωπότητα.

– Janela Aberta ǀ Ανοιχτά Παράθυρα (NEO!)
Όταν μια πόρτα κλείνει, ένα παράθυρο ανοίγει! Απρόσμενοι περπατητές του Κόσμου, ή αλλιώς Καλλιτέχνες της Φαντασίας ακροβατούν στις μικρές γειτονιές της χώρας και φέρνουν έναν αέρα χαράς, παιχνιδιού και ελευθερίας που μπαίνει από τα ανοιχτά παράθυρα στις καρδιές των κατ’ οίκον θεατών τους.

Επίσης, στην Covid Free Zone συμπεριλαμβάνονται και άλλα θεάματα που θα βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο, όπως:

Cities apart – Fire Show ǀ Χοροθεατρικό Θέαμα με Φωτιές
In Orbit – Led Show ǀ Χορευτικό Θέαμα με Φωτιζόμενα Hula Hoop
Hoop the Square – Hula Hoop Show ǀ Χοροθεατρικό Θέαμα με Hula Hoop
Ξυλοπόδαρα & Vintage Gentleman Bicycle
Walkabout ǀ Περιπλανώμενες Δράσεις
Μέσα σε μια Φούσκα ǀ Συμμετοχική Εγκατάσταση Σαπουνόφουσκας

ενώ προηγούμενα project που έχουν ξεσκονιστεί και προσαρμοσθεί στις νέες συνθήκες, τηρώντας τα μέτρα που έχουν τεθεί από τις αρμόδιες αρχές είναι τα:

Mr. and Mrs. Bubble – The Show ǀ Παράσταση με Σαπουνόφουσκες
Οδός Σαπουνόφουσκας ǀ Ποδηλατική Δράση με Σαπουνόφουσκες
Η Αρχή των Νεράιδων ǀ Περιπατητική Δράση με Σαπουνόφουσκες
Ιστορίες της Ποντικότρυπας ǀ Παράσταση με Λαϊκά Παραμύθια

Με πίστη και αφοσίωση στις παραστατικές τέχνες, αλλά και στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν η ψυχαγωγία και το θέαμα στις ζωές των ανθρώπων, η ομάδα μας με ευθύνη συνεχίζει να ονειρεύεται, να ερευνά και να δημιουργεί με στόχο να είναι έτοιμη να ξαναανταμώσει με ασφάλεια το κοινό.