Ξεκίνησαν στο Παρίσι τα γυρίσματα του prequel της ταινίας “Ocean’s Eleven” υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper), όπως επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο THR ο Βάγκνερ Μόουρα (Wagner Moura).
Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο του βασικού «κακού» στο prequel του “Ocean’s Eleven” της Warner Bros., ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie), Μόνικα Μπάρμπαρο (Monica Barbaro) και Τζος Γκαντ (Josh Gad).
Πρόσφατα, στο καστ εντάχθηκαν και οι Βίκι Κριπς (Vicky Krieps), Τζορτζ ΜακΚέι (George MacKay), Ομάρ Σι (Omar Sy) και Λόρεν Ρίντλοφ (Lauren Ridloff).
Η ταινία διαδραματίζεται στο Γκραν Πρι του Μονακό το 1963 και οι Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθούν τους γονείς του χαρακτήρα Ντάνι Όσιαν, που έχει ταυτιστεί με τον George Clooney (Τζορτζ Κλούνεϊ).
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ!
Το άτιτλο prequel του “Ocean’s Eleven” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2027 από την Warner Bros.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ