Με την ταινία «Le Magasin des Suicides» (Μπουτίκ για Αυτόχειρες) ολοκληρώνεται απόψε Τετάρτη το 14ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου 2013.  

Θα προηγηθεί η τελετή λήξης και η βράβευση των ταινιών. Η τελετή λήξης και η απονομή των βραβείων του 14ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας θα γίνει στον ΔΑΝΑΟ. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας «Μπουτίκ για αυτόχειρες» του Patrice Leconte την οποία θα παρουσιάσει ο σκηνοθέτης.

Η είσοδος στη τελετή λήξης και στην προβολή αυτή, θα γίνει μόνο με προσκλήσεις.

Θα ακολουθήσει δεύτερη προβολή της ταινίας για το κοινό στις 22.30 παρουσία του σκηνοθέτη.

«Μπουτίκ για Αυτόχειρες»

France, Canada, Belgique / Γαλλία, Καναδάς, Βέλγιο, 2012

Σκηνοθεσία / Réalisation : Patrice Leconte. Σενάριο / Scénario : Patrice Leconte. Directeur Artistique / Καλλιτεχνικός Διευθυντής : Régis Vidal, Florian Thouret. Mοντάζ / Montage : Rodolphe Ploquin. Φωνές / Avec les voix de: Bernard Alane, Isabelle Spade, Kacey Mottet Klein. Παραγωγή / Production : Diabolo Films, La Petite Reine – Reine Sales. Παγκόσμια εκμετάλλευση / Distribution Internationale : Wild Bunch. Διανομή στην Ελλάδα / Distribution pour la Grèce: Odéon/Rosebud. Έγχρωμο / Couleur, 35 mm, 85΄.

Φανταστείτε μια πόλη όπου οι άνθρωποι δεν έχουν πια όρεξη για τίποτα, σε σημείο που το πιο περιζήτητο κατάστημα να είναι εκείνο που πουλά δηλητήρια και σκοινιά κρεμάλας. Η ιδιοκτήτριά του όμως φέρνει στον κόσμο ένα παιδί που ενσαρκώνει τη χαρά της ζωής…