Το ιστορικό Χάραμα στο Σκοπευτήριο Καισαριανής φιλοξενεί φέτος το Χειμώνα ένα τραγουδιστικό δίδυμο που εγγυάται τη νυχτερινή μας διασκέδαση.

Το ιστορικό Χάραμα στο Σκοπευτήριο Καισαριανής φιλοξενεί φέτος το Χειμώνα ένα τραγουδιστικό δίδυμο που εγγυάται τη νυχτερινή μας διασκέδαση. Ο Δημήτρης Μπάσης και η Λένα Αλκαίου, συνεχίζουν να προσφέρουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που ταξιδεύει στο χθες και στο σήμερα του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Δύο αγαπημένες λαϊκές φωνές, σε μια διαδρομή από τον Τσιτσάνη και το ρεμπέτικο μέχρι τα πιο σύγχρονα λαϊκά ακούσματα αλλά και επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους πιο αξιόλογους λαϊκούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, μας προσκαλεί να θυμηθούμε διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες κορυφαίων ερμηνευτών, αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του, καθώς και να σιγοτραγουδήσουμε κομμάτια από την νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο \”Η ζωή αλλού σε πάει\”.

Η Λένα Αλκαίου με την γνήσια λαϊκή φωνή της ξετυλίγει το κουβάρι της ελληνικής μουσικής και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που στηρίζεται στην προσωπική της δισκογραφία αλλά και στο ευρύτερο ελληνικό ρεπερτόριο κάνοντας στάση σε ερμηνείες μεγάλων καλλιτεχνών.

Και επειδή η διασκέδαση δεν έχει ώρα, το Χάραμα ανοίγει τις πόρτες του και τις Κυριακές το μεσημέρι.

info
Σκοπευτήριο Καισαριανής
Τηλ. Κρατήσεων 210 7669742/ 6944206655
Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 23.00
Κυριακή μεσημέρι στις 14:00