Το μουσικό καφενείο «Στου Στράτου» παρουσιάζει στις 6, 7 και 8 Μαρτίου 2015 τρεις μουσικές βραδιές με τον Γιάννη Κούτρα, τους Δημήτρη Ψαριανό & Σάκη Τσιλίκη και τους Νίκη Φραγκούλη & Βαγγέλης Αυγέρης, αντίστοιχα.

6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

«Από τον Μεγάλο Ερωτικό στο Σταυρό του Νότου» μας ταξιδεύει ο Γιάννης Κούτρας, σε μία ξεχωριστή βραδιά στο μουσικό καφενείο «στου Στράτου» την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, στις 22:00.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής μας παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα σε Θάνο Μικρούτσικο-Νίκο Καββαδία, και μας ξαναθυμίζει αγαπημένα τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Διονύση Σαββόπουλου, Μάνου Λοϊζου, Μιχάλη Σουγιούλ, Βασίλη Τσιτσάνη, κ.α.

Μαζί του ο τραγουδοποιός Παύλος Καρποδίνης.

Πιάνο: Άκης Μουχλιανίτης

Σαξόφωνο: Λευτέρης Πουλιού.

7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

…Ο μεγάλος ερωτικός… Δημήτρης Ψαριανός μαζί με τον συνθέτη Σάκη Τσιλίκη παίζουν και τραγουδούν αυθεντικά τα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη…

Επίσης τραγούδια από τη σύγχρονη κεντρική σκηνή σε εντεχνορόκ ύφος για ακροατές με αυτιά και όχι μόνο…

8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, Κυριακή 8 του Μάρτη ώρα 7.30 μμ, η Νίκη Φραγκούλη στην ερμηνεία και ο Βαγγέλης Αυγέρης στο πιάνο, στο art cafe στου Στράτου, και πάντα με την παρέα σας…. θα κρατήσουμε μουσικές σημειώσεις που ίσως σκιαγραφούν τη γυναίκα στους τόσους ρόλους της….

Σας περιμένουμε!