Βραδιές ατμοσφαιρικής, απαλής μουσικής ακρόασης θα προσφέρει στους επισκέπτες της αυτό το καλοκαίρι η Λίμνη της Βουλιαγμένης, απόλυτα εναρμονισμένες με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της.

Σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού είναι έτοιμες να παρουσιάσουν τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματά τους γι’ αυτό το ζωντανό σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς.

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου η μεγάλη ερμηνεύτρια Αλέκα Κανελλίδου θα μας ξεναγήσει σε ιδιαίτερα μουσικά τοπία, όπου το ελληνικό τραγούδι συναντά τις τζαζ αρμονίες.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου ο Στέφανος Κορκολής έρχεται να μας παρασύρει για μια ακόμα φορά με τον μελωδικά ευχάριστο ήχο του και την ευαίσθητη ερμηνεία του σε ένα… «Φάσμα ασμάτων».

Τετάρτη 24 Ιουνίου και η στιγμή έφτασε για  να συναντηθούν επί σκηνής , ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας με τον διαχρονικό ερμηνευτή Δάκη. «Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα…»  ο τίτλος της παράστασης τους  και πραγματικά το περιμένουμε όλοι, αφού μας το χρωστάνε από το 1968!

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου είναι η βραδιά του Κώστα Χατζή. Ο κιθαρωδός που καθιέρωσε το στυλ «φωνή- κιθάρα» στην Ελλάδα κι έγινε πρότυπο για πολλούς μεταγενέστερους τραγουδοποιούς, συνοψίζει σε μια μουσική βραδιά  τη μεγάλη του πορεία στο τραγούδι, που επίσημα ξεκίνησε το 1961.

Λίμνη Βουλιαγμένης: Ένα φυσικό διατηρητέο μνημείο, με ιαματικά νερά, από πηγές βάθους έως και 100 μέτρων, περιτριγυρισμένο από βράχους και πεύκα, σε ελάχιστη απόσταση από το κέντρο της πόλης.

Πρόγραμμα Παραστάσεων

Τετάρτη 17 Ιουνίου
Αλέκα Κανελλίδου
«Ταξίδι στο Όνειρο»

Πέμπτη 18 Ιουνίου
Στέφανος Κορκολής
«Φάσμα ασμάτων»

Τετάρτη 24 Ιουνίου
Μίμης Πλέσσας – Δάκης
«Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα… »

Πέμπτη 25 Ιουνίου
Κώστας Χατζής
«Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει»

Οι μουσικές βραδιές συνεχίζονται με:

Τετάρτη 1η Ιουλίου
Δήμητρα Γαλάνη
«Αλλιώς»
 
Πέμπτη 2 Ιουλίου
Χειμερινοί Κολυμβητές
«από το πάρκο, στη Βουλιαγμένη»

Τετάρτη 8 & Πέμπτη 9 Ιουλίου
Stanley Clarke Band
«Magic Bass»

Δευτέρα 13 Ιουλίου
Ravi Coltrane Quartet
feat.  Adam Rogers, Scott Colley & Nate Smith
“Sax & the Great Spirit”

Διοργάνωση: Half Note Jazz Club