Βραδιές γεμάτες από τις μελωδίες του πολυβραβευμένου συνθέτη κινηματογράφου, Μάριου Στρόφαλη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκεφτούν το εστιατόριο Clair de Lune του ξενοδοχείου Novotel Αθηνών, κάθε Τρίτη βράδυ μέχρι και τις 30 Αύγουστου 2016. Με συνοδεία την εντυπωσιακή πανοραμική θέα της Αθήνας από το Roof Garden στον 7ο όροφο, ο συνθέτης και πιανίστας-keyboardist δημιουργεί ένα αυθεντικό soundtrack του ουρανού της νυχτερινής Αθήνας.

Ο Μάριος Στρόφαλης είναι συνθέτης και σολίστ του πιάνου. Έχει δώσει πλήθος ρεσιτάλ στην Ελλάδα και την Γαλλία και έχει γράψει μουσική για μικρά και μεγάλα σύνολα, για σόλο όργανα και συμφωνικές ορχήστρες. Η κύρια του ενασχόληση τα τελευταία χρόνια είναι η σύνθεση μουσικής για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο. Είναι δημιουργός και συντονιστής του Αθηναϊκού καλλιτεχνικού δικτύου και των πολιτιστικών προγραμμάτων-φεστιβάλ «το Μικρό Παρίσι των Αθηνών- Petit Paris d’ Athenès», «Κήποι της Αθήνας – Athens Gardens Festival»,«Ανακαλύπτω την Πατησίων – Patision Cinemart festival».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Novotel Αθηνών ενώ για όλα τα νέα να ακολουθήσουν τη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook.

Σχετικά με το Novotel Αθηνών

Στο Novotel Athenes ο καθένας είναι ελεύθερος να ζήσει όπως ονειρεύεται. Μείνετε στην Αθήνα κοντά στο αρχαίο πολιτιστικό επίκεντρο. Μείνετε κοντά σε χώρους τέχνης, διασκέδασης και φαγητού  στην Πλάκα, το Μοναστηράκι και την περιοχή του Κεραμικού – ενώ βρίσκεστε μόλις λίγα λεπτά από την πλατεία Ομονοίας και το σταθμό του Μετρό (Σταθμός Λαρίσης). Χαλαρώστε στο άνετο δωμάτιό σας, στο μπαρ ή στο εστιατόριο. Βουτήξτε στην άνεση του μοναδικού κρεβατιού μας Live N Dream  ή συνδεθείτε με τον κόσμο στο φιλόξενο λόμπι μας. Από το γυμναστήριο στην πισίνα, από τις αίθουσες συνεδριάσεων στο σαλόνι οικογενειακού παιχνιδιού, το έμπειρο προσωπικό μας το όποιο είναι γνωστό για την προσοχή του στη λεπτομέρεια, είναι πάντα στη διάθεσή σας με απλότητα και κομψότητα. Επίσης, το Novotel δεσμεύεται και στο πλαίσιο του προγράμματος βιώσιμης ανάπτυξης του ομίλου Accor, το PLANET 21! Επιπλέον, προκειμένου να ανταποκριθεί στις μεγάλες κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις, η εταιρεία αποφάσισε να στηρίζεται στη διεθνώς αναγνωρισμένη περιβαλλοντική πιστοποίηση ISO 14001.

Το Novotel ανά τον κόσμο σας περιμένει με τα περίπου 400 ξενοδοχεία και θέρετρά του σε 61 χώρες στην καρδιά των μεγαλύτερων διεθνών πόλεων, σε περιοχές επιχειρηματικού ενδιαφέροντος καθώς και σε τουριστικούς προορισμούς. Για περισσότερες πληροφορίες για τα ξενοδοχεία Νοvotel : novotel.com ή accorhotels.com

It’s lot better at Novotel!