Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών, το πιο ιδιαίτερο Μουσείο στην Ελλάδα γιορτάζει διπλά και σας περιμένει να βιώσετε μία μοναδική, διαδραστική εμπειρία!

Κοιτάζοντας πίσω, όλα ξεκίνησαν στις 24 Μαΐου του 1844, όταν ο Σάμιουελ Μορς έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσω τηλεγραφικής γραμμής από την Ουάσιγκτον στη Βαλτιμόρη, εγκαινιάζοντας την τηλεπικοινωνιακή πραγματικότητα. 10 χρόνια αργότερα, ο τηλέγραφος ήταν διαθέσιμος στο κοινό! Από τον τηλέγραφο, το τηλέφωνο, τις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές στη συνέχεια, τις δορυφορικές επικοινωνίες και σήμερα το Ίντερνετ, η δύναμη της επιστήμης και της τεχνολογίας με στόχο την ικανοποίηση της βασικής ανθρώπινης ανάγκης για επικοινωνία είναι τεράστια και τώρα μπορείτε να τη γνωρίσετε από κοντά!

Πώς;

Από τις 17 Μαΐου έως και τις 19 Μαΐου όλη η οικογένεια μπορεί να μυηθεί σε έναν κόσμο μυστηρίου, στις ανακαλύψεις, αλλά και στην τεχνολογία που συναρπάζει στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ! Ένα 3ήμερο γεμάτο δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, γονείς και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας σας περιμένει!

Πώς θα απολαύσετε τις ώρες σας στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ; Ετοιμαστείτε να ζήσετε μία απίστευτη διαδραστική εμπειρία για όλη την οικογένεια, μέσα από ένα καινοτόμο εορταστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τη μουσειοπαιδαγωγική δράση Museum in the Dark και το εικαστικό εργαστήρι Χρωματίζοντας το Παρελθόν! Μπορείτε να εξερευνήσετε το Μουσείο στο σκοτάδι, με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών και να γίνετε ήρωες της επικοινωνίας, αλλά και να δημιουργήσετε το δικό σας άλμπουμ με φωτογραφίες από το Μουσείο!

Δείτε το βίντεο:

Παροτρύνετε τα παιδιά να ζωγραφίσουν, να δημιουργήσουν, να εξερευνήσουν το παρελθόν και το μέλλον των τηλεπικοινωνιών! Εδώ η εμπειρία της επικοινωνίας ζωντανεύει με τη δύναμη της τεχνολογίας!

Tip: Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ είναι δωρεάν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κράτηση στο www.otegroupmuseum.gr

Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 09:00-19:00

Info:

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, Πρωτέως 25, Νέα Κηφισιά.

Τ: 210 6201899, 210 6201999

F: 210 8078119

E: [email protected]