Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης θα εμφανιστεί στο
Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης, μαζί με την επταμελή ορχήστρα του για
μια και μοναδική εμφάνιση. Ο καλλιτέχνης από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σταθερή παρέα των φίλων μουσικών, θα ερμηνεύσουν τραγούδια για την αγάπη, τη χαρά, τη λύπη, την αμφισβήτηση και τον έρωτα, μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη από μουσικούς ήχους, χρώματα και συναισθήματα.

Τραγούδια από το σύνολο των δέκα δισκογραφικών του προτάσεων αλλά και επιλεγμένες διασκευές και αποδόσεις τραγουδιών θα ερμηνευτούν στο πλαίσιο ενός μουσικού σχήματος που ελίσσεται εύκολα και αβίαστα από τον ακουστικό, χαμηλών τόνων ήχο, σε εκείνον του ηλεκτρικού και του ρυθμού.

Η τελευταία δισκογραφική πρόταση του Δ. Ζερβουδάκη κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2006 από την Polytropon με γενικό τίτλο «Στα χαμηλά και στα ψηλά» και κέρδισε αμέσως τόσο τη δική μας αγάπη όσο και των ανθρώπων του ραδιοφώνου που αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν.

Μαζί του θα παρευρεθεί επί σκηνής ο Παντελής Θεοχαρίδης στο τραγούδι, ο Αποστόλης Δημητρακόπουλος στο τραγούδι και τις κιθάρες, η Έλσα Μουρατίδου στο τραγούδι, ο Χρήστος Τσαπράζης στο ηλεκτρικό μπάσο, ο Νίκος Ψοφογιώργος στα τύμπανα, ο Διαμαντής Καραγιαννακίδης στο πιάνο και ο Βασίλης Καραμάλης στο μπουζούκι.

Info:

Συναυλία Θέατρο Δάσους
Τιμή Εισιτηρίου: