Πλούσιος και ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου στην μουσική σκηνή Αυλαία. Τα Μακρινά Ξαδέλφια, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Κώστας Παυλίδης, η Martha Moreleon , ο Αντώνης Απέργης, ο Βαγγέλης Γιαννάκης, η Αφεντούλα Ραζέλη και άλλοι θα δώσουν μοναδικές συναυλίες…

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου
Τα Μακρινά Ξαδέρφια

Τα Μακρινά Ξαδέρφια στην Αυλαία.Με φρέσκο δυναμικό και νέους πειραματισμούς στο ανακάτεμα ήχων που ενώνει το πάθος του κιθαριστικού φλαμένκο με την ευαισθησία της πολίτικης λύρας και το δυναμισμό της ηλεκτρικής κιθάρας με το μυστικισμό του ανατολίτικου νέι, το συγκρότημα μας καλεί στο παρεϊστικο στέκι, για να μας παρασύρει σ’ ένα πολύχρωμο ταξίδι, με διάθεση να θυμηθούμε κάθε φωτεινή πλευρά της ζωής.
Με τραγούδια απ’ τους δύο προηγούμενους αλλά και το πρόσφατο δίσκο Καλό ταξίδι καθώς και τις αγαπημένες απρόβλεπτες διασκευές του, το συγκρότημα επιμένει σε μουσικές που δεν περιορίζονται σε κλασικές φόρμες και έντεχνους διαχωρισμούς.
Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Παρασκευή & Σάββατο 16&17 Ιανουαρίου
Λιζέτα Καλημέρη, Κώστας Παυλίδης, Martha Moreleon, Αντώνης Απέργης

Οι τέσσερις καλλιτέχνες και η ορχήστρα τους Nihavent Hot_el παρουσιάζουν ένα γιορτινό μουσικό πρόγραμμα με εμπνευσμένες διασκευές και πρωτότυπες συνθέσεις. Latin και τσιγγάνικα, παραδοσιακά και λαϊκά, γνωστά και ξεχασμένα, αναμενόμενα και μη, καθώς και τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές συνδυάζονται ευρηματικά σε μια παράσταση με ποικίλες μουσικές ανησυχίες και lounge, funk και blues προεκτάσεις.
Τιμή εισιτηρίου: 15 €

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου

O Βαγγέλης Γιαννάκης παρουσιάζει:ένα ψηφιδωτό από μουσικές και τραγούδια επιμελώς ανένταχτα σε σκηνοθεσία και φωτισμούς του Δήμου Αβδελιώτη
Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου

Η Αφεντούλα Ραζέλη και καλεσμένοι οι Μαρία Κώτη και Βασίλης Βασιλάτος με τους EMPercusQuartet
Τιμή εισιτηρίου: 12 €