Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει στις 6 Απριλίου, μια μαγική βραδεία, γεμάτη μουσικές και χρώματα. Η Ναταλία Γεράκη στο φλάουτο και η Donka Angatcheva στο πιάνο, θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κοινό, με έντονα στοιχεία από την γαλλική Κουλτούρα.

ο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει στις 6 Απριλίου, μια μαγική βραδεία, γεμάτη μουσικές και χρώματα. Η Ναταλία Γεράκη στο φλάουτο και η Donka Angatcheva στο πιάνο, θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κοινό, με έντονα στοιχεία από την γαλλική Κουλτούρα.

Οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν έργα Γάλλων Δημιουργών, όπως οι Taffanel, Faure κ.α. και με διάθεση ρομαντική και ιμπρεσσιονιστική, χαρίζουν στο κοινό όμορφες μουσικές και δημιουργούν ονειρικές εικόνες.

Η Ναταλία Γεράκη γεννήθηκε το 1975. Αποφοίτησε με το \”1ο Βραβείο της πόλης του Παρισιού\” από το Δημοτικό Ωδείο N. Boulanger. Υπήρξε σόλο-φλάουτο της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου-Μασσαλία και συνεργάστηκε με ορχήστρες όπως οι: Δωματίου της Βυττεμβέργης, των Μπαλέτων Μπολσόϊ Μόσχας και άλλες. Από το 2006 συνεργάζεται ως κορυφαία του φλάουτου με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

Η Donka Angatcheva γεννήθηκε το 1979 στην Φιλιππούπολη. Ξεκίνησε την καριέρα της ως σολίστ μόλις 10 ετών με την Ορχήστρα της γενέτειράς της. Εχει βραβευτεί σε πολλούς εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Εχει λάβει διακρίσεις και προσκλήσεις να δώσει συναυλίες σε αίθουσες όπως στη Musikverein της Βιέννης και έχει πραγματοποιήσει δισκογραφικές παραγωγές.

INFO
ΜΜΣΤ, Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη
Κυριακή 6 Απριλίου & ώρα 11:45
Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ, φοιτητικό 5 ευρώ