Το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Ατενέουμ στην ειδικά διαμορφωμένη Μουσική Σκηνή του Κελάρι διοργανώνει μια σειρά ζεστών μουσικών βραδιών για τις ημέρες των γιορτών.

Ξεκινώντας από την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, το Κελάρι θα υποοδεχτεί τα Χρώματα του Κόσμου, με τον Δημήτρη Κάσσαρη και την Ναταλία Κάντζια.

Ένα Παρασκευοσάββατο αργότερα, στις 19 και 20 Δεκεμβρίου ο Haig Yazdjian, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της world – jazz μουσικής σκηνής, εξαίρετος σολίστας του ούτι, συνθέτης και ερμηνευτής , παρουσιάζει τις πιο γνωστές του συνθέσεις και αποσπάσματα από το τελευταίο του c.d.

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, έρχεται το γνωστό Quinteto TANGarto, με το αυθεντικό αίσθημα των αργεντίνικων tangos των Astor Piazzolla, Carlos Gardel, Osvaldo Pugliese, Mariano Mores κ.λπ. Ο μοναδικός ήχος του bandoneon…

Και το επόμενο και τελευταίο μουσικό διήμερο έρχεται την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, με τους Pocket Band, που θα μας δώσουν το προσωπικό τους στίγμα διασκευάζοντας θέματα γνωστά και άγνωστα, κλασικής και jazz μουσικής.