Το πρόγραμμα Πολιτισμός για Όλους, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων σε πλατείες και ανοιχτούς χώρους στα επτά διαμερίσματα της πόλης, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Από την Πέμπτη 2 Ιουλίου στο πρόγραμμα μπαίνει και η Πλατεία Συντάγματος με μουσικές εκπλήξεις!

Έτσι, από τις 2 Ιουλίου και κάθε Πέμπτη στην Πλατεία Συντάγματος ένα διαφορετικό σχήμα θα εκπλήσσει ευχάριστα τους διερχόμενους…

Αύριο λοιπόν Πέμπτη 2 Ιουλίου το πρόγραμμα ανοίγει ο Γιώργος Θεοδοσιάδης με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, ενώ στις 9 Ιουλίου τη σκυτάλη παίρνει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Την Πέμπτη 16 Ιουλίου στη σκηνή της Πλατείας  Συντάγματος θα ανέβει ο Βαγγέλης Γερμανός, στις 23/7 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και στις 30/7 η Αθηναϊκή Χορωδία & Μαντολινάτα Εξαρχείων Νεαπόλεως «Ο Διονύσιος Λαυράγκας».

Στις 9 και 10 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 21.30, θα παρουσιαστεί η υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής με αντίγραφα ζωγραφικών έργων των Γιώργου Ιακωβίδη, Νικηφόρου Λύτρα, Γιώργου Γουναρόπουλου, Γιώργου Ροϊλού, Μιχάλη Οικονόμου, Άγγελου Γιαλινά, Τσίλλερ, κ.ά. που ανήκουν στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων. Και επειδή κάθε έκθεση συνδυάζεται με μουσική εκδήλωση την Παρασκευή 10 Ιουλίου στην πλατεία Συντάγματος θα εμφανιστούν οι De Stijl των Μουσικών Συνόλων.

Μουσικές εκδηλώσεις θα γίνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στις πλατείες Μοναστηρακίου, Κοτζιά, Θησείου, Κλαυθμώνος, αλλά και στους πεζόδρομους Αιόλου Βουκουρεστίου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ερμού κ.α.