Ο Γιώργος Καπνίσης και ο Δημήτρης Φάκος παρουσιάζουν τα cd τους «Η κυρά του χορού» (Μουσικό Ταχυδρομείο) και «Αιτία για αλητεία» (Μικρός Ήρωας / Legend)

αντίστοιχα, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011, στις 12.30, στο café του Βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24). 

Για τον Γιώργο Καπνίση θα μιλήσουν:
Νότης Μαυρουδής, Κώστας Χατζής, Λάκης Παπαδόπουλος, Ελένη Δήμου, Αλέξανδρος Χατζής, Γιάννης Γιοκαρίνης, Γιώργος Παγιάτης, Φωτεινή Σαββατιανού & Άκης Γκολφίδης.

Για τον Δημήτρη Φάκο θα μιλήσουν:
Νίκος Μουρατίδης, Stavento, Τριημιτόνιο, Νίκος Μίχας, Δόμνα Κουντούρη, Γιώργος Σαμπάνης & Άγγελος Σφακιανάκης.

Θα ακολουθήσει ζωντανή παρουσίαση τραγουδιών και από τα δύο c.d.

Μαζί τους:
Τ. Λυμπερόπουλος – ηλ. κιθάρα
Τρ. Βαβάτσικος – βιολί
Γ. Παπαγεωργίου – πιάνο / πλήκτρα
Ν. Βαλιανάτος – μπάσο
Κ. Αμανατίδης – τύμπανα

Είσοδος ελεύθερη
 

Ευσταθία

Τελευταία εμφάνιση

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της «Τέρμα για σήμερα ο μύθος…» (που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS), η Ευσταθία ξεφυλλίζει ένα αισθαντικό τζαζ παραμύθι στο πατάρι του ΙΑΝΟΥ, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011, στις 22.00, στο café του βιβλιοπωλείου (Σταδίου 24).

Την τραγουδοποιό συνοδεύουν η Τάνια Νικολούδη στο πιάνο και φωνή, ο Δημήτρης Χουντής στο σαξόφωνο, Σόλης Μπαρκί στα κρουστά και ο Κωστής Πατσιώτης στο κοντραμπάσο.

Θα ακουστούν καινούργια τραγούδια από την τελευταία της δουλειά «είναι πολύ καλό παιδί» καθώς και από προηγούμενες. Ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο, ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με φαντασία, επιμελημένο από την ίδια την τραγουδοποιό όπου συνυπάρχουν ο Αττίκ μαζί με τον  Phil Spector και τη Λένα Πλάτωνος. Τέσσερις βραδιές, η κάθε μία ξεχωριστή από την άλλη καθώς θα διαμορφώνονται ανάλογα με την παρουσία αγαπημένων φίλων  της Ευσταθίας που θα έρχονται για να δίνουν το καλλιτεχνικό τους παρόν.

Είσοδος 10€
Η βραδιά 13/4 θα μεταδοθεί ζωντανά από το ianosradio.gr
Πληροφορίες / κρατήσεις: 210 3217406
Προπώληση: http://www.ianos.gr/
Άφιξη: 21.30