Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου θα παρουσιάσει από τις

25 Απριλίου μέχρι τις 12 Μαΐου 2012 μία έκθεση που επιμελείται ο Μιχαήλ Ρωμανός με αφορμή την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας. Η εικαστική αυτή δράση είναι  εμπνευσμένη από τα μηνύματα και τις αξίες που μεταλαμπαδεύει κάθε τέσσερα χρόνια η Aφή της Ολυμπιακής Φλόγας από τον ιερό χώρο της αρχαίας Ολυμπίας σε όλη την υφήλιο.

Εγκαίνια: Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 και ώρα 20.00

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα νέων καλλιτεχνών, αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και άλλων αναγνωρισμένων εργαστηρίων, από όλες τις μορφές σύγχρονης τέχνης όπως ζωγραφική, γλυπτική, και εικαστικές εγκαταστάσεις.

Συμμετέχουν:

Ειρήνη Ανδρούτσου, Παναγής Αντύπας, Αγγελική Βαϊανού, Ελένη Γραφάκου, Βίνια (Κλημανθία) Κονταξάκη, Νίκος Λαμπρινός, Αντωνία Μαντζούκα, Eιρήνη Πέννα, Μιχαήλ Ρωμανός, Βασιλική Σαργολόγου, Άννα Τσιβδάρη, Κατερίνα Τσίτσελα, Ιάκωβος Φιλίππου

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και η διάρκεια της συμπίπτει με την περίοδο Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Η Έκθεση εντάσσεται στο καλλιτεχνικό πλαίσιο της 5ης ετήσιας Athens Fine Arts Festival και υποστηρίζεται από το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας.